Gratis HEMA cadeaukaart bij de Troskompas

Geplaatst op:
22/06/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. € 15.-.
TrosKompas Abonnement met Gratis cadeaubon

52 weken de Troskompas en Gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10.-. Betaal voor een abonnement van 52 weken slechts € 49.95 en ontvang de cadeaubon van € 10.-.

Gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10.-

Een leuke gratis actie van de Troskompas televisiegids! Bij interesse in deze gids ontvang je gratis een mooie HEMA cadeaukaart t.w.v. € 1.-. Wist je dat deze televisiegids je een duidelijk overzicht, veel informatie en het laatste nieuws over film en series geeft. Een tv-gids vandaag die je laat zien hoe je de leukste en mooiste televisie kunt bekijken. Nu 12 maanden TrosKompas voor € 49.95 en een HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10,-.

Deze overzichtelijke Troskompas televisiegids met uitgebreide achtergrondinformatie en leuke columns en grappige verhalen over de hele showbizz van Nederland. Dit is het moment om de Goedkoopste tv gids met een gratis cadeaukaart van € 10.- van Nederland te scoren.

De Troskompas aanbiedingGratis HEMA cadeaukaart bij de Troskompas

 • Ontvang een gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10.-.
 • Betaal slechts € 49,95 voor de totale aanbieding.
 • Het abonnement stopt niet vanzelf.
 • Eenvoudig stopzetten via e-mail en telefoon.
 • Zoek je meer Troskompas aanbiedingen.
 • Vind je dit een leuke actie, doe mee!

Troskompas programmagids

De Troskompas met cadeaukaart is een praktisch omroepblad met een overzichtelijk programmaoverzicht, boeiende interviews, een duidelijk filmoverzicht en aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. In de Troskompas vind je tuinideeën van Rob Verlinden, dierenadvies van Martin Gaus, de column van Albert Verlinde en uitgebreide filminformatie.

Troskompas biedt deze aanbieding aan van de Troskompas voor € 49,95 + een gratis HEMA-cadeaubon ter waarde van € 10,-. Lees je nog steeds met gemak en plezier een televisiegids, is Troskompas de juiste keuze voor jou. Bestel snel deze aanbieding, op = op. Er is een ruime keuze aan omroepbladen op de markt, het is belangrijk en handig dat het blad compact en handzaam is. Zit je comfortabel op de bank en wil direct weten wat er die avond op televisie komt, pak gewoon de cadeaukaart.

Troskompas heeft meer aanbiedingen: Troskompas € 49.95 + Gratis HEMA-cadeaubon t.w.v. € 10,-. Lees je nog steeds met veel gemak en plezier een televisiegids, is de keuze voor Troskompas de juiste. Bestel snel deze Troskompas aanbieding, hier geldt op = op. Er is in omroepland voldoende keuze om het juist omroepblad uit te zoeken. Wat wel belangrijk en handig is dat het blad compact en handelbaar is. Zit je lekker op de bank en wil je direct zien wat er die avond op de buis verschijnt. Pak lekker de cadeaukaart.

Wat moet je weten

 • Gratis  cadeaukaart t.w.v. € 10.-.
 • Het abonnement is alleen voor de actieperiode van 26 weken.
 • Na 52 weken loopt het door of je kunt eenvoudig stoppen.
 • Normaal kost het jaartarief € 69,95 bij automatische incasso.
 • Deze aanbieding geldt alleen in Nederland.
 • Deze aanbieding met cadeaukaart levert je alleen voordeel op.
 • Het eerste halfjaar voor € 15.- nergens goedkoper!

Aanbieding met cadeaukaart

Gratis HEMA cadeaukaart bij de Troskompas

Laat een reactie achter.