Troskompas € 10 + Gratis HEMA cadeaubon t.w.v. € 10
Geplaatst op:
07/10/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis HEMA cadeaubon van €10,-

De Troskompas 6 maanden voor € 10.- en gratis een HEMA-cadeaubon t.w.v € 10.-. Per saldo betaal je eigenlijk helemaal niets. Lekker gratis dus!

http://link.consument-centraal.nl/aff_c?offer_id=2195&aff_id=1168

Troskompas aanbieding!

Je ontvangt de Troskompas aanbieding 6 maanden en betaalt eenmalig € 10,- en je ontvangt een HEMA-cadeaubon t.w.v. € 10,-. Deze tv gids aanbieding is een actie met alleen maar winnaars.  Je ontvangt een overzichtelijke televisiegids waar alle tv uitzendingen, films en series in vermeld staan. Maar je leest in deze Troskompasaanbieding ook alles over het laatste showbizz nieuws en de reviews over alles wat er in televisieland gebeurt. Het lidmaatschap stopt niet automatisch en je kunt het dan ook eenvoudig stopzetten door een telefoontje of een e-mail. Nergens vindt je deze Troskompas aanbieding goedkoper.

TelevisiegidsTroskompas € 10 + Gratis HEMA cadeaubon t.w.v. € 10

 • Deze Televisiegids aanbieding geldt alleen in Nederland.
 • Je ontvangt bij deze televisiegids een Hema cadeaubon t.w.v. € 10,-.
 • Een magazine vol met televisie informatie!
 • Het abonnement stopt na 6 maanden niet automatisch.
 • Deze uitgebreide televisie gids kun je hier bestellen.
 • Wil je nog meer televisiegids aanbiedingen bekijken.
 • De Televisiegids die niet mag missen.

Tv gids vandaag

Als Tros abonnee kun je met dit troskompas abonnement gebruikmaken van het voordeel op musicals, theater shows, theater voorstellingen, concerten, dagjes gezellig uit en koopjes in de webwinkel! Na 6 maanden stop het magazine en kun je het abonnement stopzetten of je laat het doorlopen voor een speciale prijs. Deze Tv gids vandaag is zeer handig om direct te kunnen zien wat er op de televisie komt. Wil je gebruik maken van deze Tv gids vandaag actie? Neem dan snel een abonnement dit Troskompas actie voordeeltje. Bestel deze Tv gids vandaag nog dan is heij binnen een paar dagen in huis.

Tv gids aanbieding

Er worden vele televisiegidsen aangeboden. Maar als je de tv gids aanbieding goed gaat vergelijken dan springt de Troskompas gids er wel uit. Zoals je kunt lezen betaal je slechts 10 euro voor 26 weken en je ontvangt een Hema cadeaukaart van 10 euro. Dit is dus de beste Tv gids aanbieding van dit moment. Bekijk snel deze actie en laat je overtuigen van de beste Tv gids aanbieding. Een Troskompas actie die je zeker niet mag missen.

Goedkoopste Tv gids

Met deze goedkoopste tv gids actie ontvang je een overzichtelijk televisiemagazine met veel informatie over films, internet en veel leuke verhalen. De gratis Hema cadeaubon t.w.v. € 10.- is mooi meegenomen! Met deze goedkoopste tv gids aanbieding betaal je dus eigenlijk helemaal niets! Bestel voordelig deze televisiegids en ervaar het plezier en gemak van deze televisie gids. Wil je meer Troskompas acties bekijken: Troskompas + gratis dekbedovertrek of Troskompas + Topbloemen cadeaubon t.w.v. € 20.

6 maanden gratis de Troskompas!

De Troskompas 6 maanden voor €10.- en gratis een HEMA-cadeaubon t.w.v €10.-. Per saldo betaal je eigenlijk helemaal niets. Lekker gratis dus!

Een Reactie op "Troskompas € 10 + Gratis HEMA cadeaubon t.w.v. € 10"

 1. Geachte redactie,

  Ik wens gebruik te maken van de TROS / HEMA Actie om 6 maanden het TrosKompas te ontvangen voor € 10,– en wens daarnaast de HEMA cadeaubon te ontvangen.
  Bovenstaand wordt vermeld dat het lidmaatschap stopt na 26 weken.

  Kies ik voor deze aanbieding dan is het accepteren van de algemene voorwaarden een VEREISTE..
  Hierin wordt vermeld dat het abonnement na 26 weken AUTOMATISCH wordt verlengd!
  Zoals u kunt begrijpen wens ik dit maar MOET ik het veld m.b.t. de voorwaarden aankruisen.

  Mag ik uw mening vernemen?

  Vriendelijke groet,

  C. Dickerdack

Laat een reactie achter.