Wat weet jij over het Liliane Fonds?

Geplaatst op:
28/07/2022
Geldig tot:
14/03/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Doe Gratis mee!

Ben je bekend met het Liliane Fonds en wat weet je ervan? Doe de Gratis kennisquiz met kans op Brownies&downieS cadeaukaart t.w.v. € 50,- en de Gouden Kinderboeken-serie.

Wat weet jij over het Liliane Fonds?

Dit is een mooie actie van het Liliane Fonds waar je Gratis leuke prijzen kunt winnen. Door mee te doen aan de quiz maak je automatische kans op een Brownies&downieS cadeaukaart t.w.v. € 50,- en de Gouden Kinderboeken-serie. Op dit moment zijn er ongeveer 40 miljoen kinderen met een handicap in arme landen die direct onze steun nodig hebben. Het Liliane Fonds zet zich gelukkig in voor deze kinderen en doet heel goed werk.

Doe kennisquiz en maak kans op

Laten we elkaar helpen

Wist u dat van alle kinderen met een handicap 80% woont in de armste delen van de wereld. De grootste oorzaak van deze handicaps is armoede. In de meeste gevallen leidt een beperking tot nog meer armoede en dat is een slechte zaak. De beperking waar mensen met een handicap tegen aanlopen is het gebrek aan een eerlijke kans. Ze krijgen geen kans door hun handicap en zo dreigt er maatschappelijke uitsluiting en stigma’s. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika verbetert het Liliane Fonds de levenskwaliteit en toekomstkansen van deze kinderen.

Geef ze een toekomstdroom

Wist u dat kinderen en jongeren met een handicap gelijkwaardig en zoveel mogelijk mee willen doen in de maatschappij. Dit willen ze thuis, in spel en sport, op school, in werk en in de samenleving. Hun leven heeft de hoogst haalbare kwaliteit. Dat is de doelstelling van het Liliane Fonds. Kinderen met een handicap die opgroeien in armoede krijgen geen eerlijke kans.

Met de internationale conventies over de rechten van mensen met een handicap, hebben ze beperkt toegang tot onderwijs, gezondheidszorg of de arbeidsmarkt. Het Liliane Fonds werkt aan de verbetering van levenskwaliteit en toekomstkansen van deze kinderen. Samen met lokale partnerorganisaties maken we hun leef-, speel- en leerwereld toegankelijker en dragen we bij aan een inclusieve samenleving waarin meedoen ondanks een handicap mogelijk is. Wil je deze organisatie steunen? Doe dan gratis mee met de quiz en misschien wil je een van de mooie prijzen. Veel succes!

Wat weet jij over het Liliane Fonds?

Wat weet jij over het Liliane Fonds?

Laat een reactie achter.