Gratis Zilveren Halve Gulden

Geplaatst op:
17/02/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis unieke munt!
Voor de verzamelaars is er de Gratis Zilveren Halve Gulden.

Voor de verzamelaars is er de Gratis Zilveren Halve Gulden. Een Authentieke uitgaven die slechts € 3.95 aan verzenden kost. Slechts 1 per huisadres.

Gratis Zilveren Halve Gulden

De introductie van de zilveren Halve Gulden in 1818 word extra in het zonnetje gezet door een origineel exemplaar van de laatste uitvoering (periode 1921-1930)! Deze echte zilveren munt weegt 5 gram en is 22 millimeter groot het is in Nederland gebruikt voor een wettelijk betaalmiddel. Een stukje Nederlands erfgoed wat je niet mag missen! De oplage is beperkt en er mag er slechts een munt per huishouden verstrekt worden. Om gebruik te maken van deze actie, schrijf je je in en betaal je € 3.95 verzendkosten.

Oud Nederlands betaalmiddel

Het is 200 jaar geleden dat deze zilveren Halve Gulden onderdeel is geweest van het Nederlandse muntstelsel. In het jaar 1818 is deze munt na het ontstaan van het Nederlandse Koninkrijk geïntroduceerd voor een wettelijk betaalmiddel. Koning Willem I is de eerste Nederlandse vorst die afgebeeld is op de Gulden. Na hem volgen zijn zoon (Willem II) en zijn kleinzoon (Willem III). Koningin Wilhelmina is de laatste vorst op de Halve Gulden. In 1930 is de munt voor het laatste geslagen. Dat is bijna 100 jaar geleden. Wacht niet te lang en vul je verzameling aan met dit prachtige exemplaar.

Voor de echte verzamelaar

  • Unieke munt voor de echte verzamelaars.
  • Betaal slechts € 3.95 verzendkosten.
  • Helaas een per woonadres.
  • De Zilveren Halve Gulden die je moet hebben.
  • Voor meer unieke munten kijk even hier.
    Prinses Amalia postzegels voor echte verzamelaars.
    Gratis Koningin Wilhelmina Gouden tientje uit 1933.

Gratis Zilveren Halve Gulden

Voor de verzamelaars is er de Gratis Zilveren Halve Gulden.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!