Gratis Koningin Wilhelmina Gouden tientje
Geplaatst op:
15/04/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis munt!

Voor alle verzamellaars is er nu een gratis officiële herslag van de allereerste gouden Gratis Koningin Wilhelmina Gouden tientje muntstuk uit 1892. Betaal slechts de verzendkosten € 3.95.

De voordelen

  • Gratis een gouden tientje bestellen.
  • Geen verdere verplichtingen.
  • Betaal slechts de verzendkosten van €3.95.
  • Wees op tijd want er is een beperkte oplage.

Gratis Gouden tientje

Het is alweer 125 jaar geleden dat het eerste gouden Koningin Wilhelmina tientje ooit werd uitgegeven. Omdat te vieren slaat de Hollandsche Munt een strikt gelimiteerde officiële herslag van deze gouden munt (Slechts 1250 stuks). Deze munt is helemaal gratis want je betaald alleen de verzendkosten van € 3,95.
Er zit verder geen verplichting aan deze actie. Heb je interesse doe dan hier je gratis bestelling. Ben je een echte verzamelaar kijk dan hier voor meer acties.
.

Vraag kosteloos aan

Hoe mooi is het als je deze munt in je collectie kan opnemen. Je eigen officiële herslag 1892 van Koningin Wilhelmina met ‘hangend haar’ is zwaar verguld en geslagen op origineel formaat en is van de hoogste verzamelkwaliteit. Wees op tijd want er zijn maar 1250 genummerde uitgiften.

Gratis Gouden tientje!

Gratis officiële herslag van de allereerste gouden Gratis Koningin Wilhelmina Gouden tientje muntstuk uit 1892. Betaal slechts de verzendkosten € 3.95.

Laat een reactie achter.