Gratis zakje tomatenzaadjes

Geplaatst op:
17/04/2019
Geldig tot:
16/06/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis zakje tomatenzaadjes

Het is tijd om te zaaien! Bestel bij Oxfam Novib een gratis zakje tomatenzaadjes en kweek je eigen tomaten. Doe een gift voor dit goede doel. Want zij een oogst, jij een oogst!

Gratis zakje tomatenzaadjes

Oxfam Novib geeft aan iedereen die een kleine donatie doet gratis tomaatzaadjes. Met deze zaden kunt u, u eigen tomaten kweken in de tuin of op het balkon. Met de donatie opbrengsten Oxfam de boeren helpen die jaarlijks grote problemen ondervinden door het extreme weer. Zo zijn de oogsten van kleine boeren in landen als Laos mislukt door extreme droogte of te natte periodes. Door zware regen of juist lange periodes van droogte worden hun oogsten en daarmee hun inkomsten in een klap weggevaagd.

Met het geld wat u overmaakt naar Oxfan Novib zorgen ze dat boeren de strijd tegen klimaatverandering weer aan kunnen en zorgen dat de oogsten weer slagen. Er worden scholen opgericht waar de boeren les krijgen in het bewerken van hun land. Zo kunnen ze kennis en zaden delen met andere de boeren. Hierdoor kunnen zij meerdere gewassen verbouwen, waarmee ze hun kansen op een goede oogst spreiden.

Gratis zakje tomatenzaadjes  Gratis zakje tomatenzaadjes

Want zij een oogst, jij een oogst!

Je eigen tomaten kweken doe je met deze tomatenzaadjes. Ga de uitdaging aan en bestel de zaden. Niet alleen in het buitenland komt extreem weer voor, ook in Nederland zien we dit steeds vaker. Door zware regen of juist lange periodes van droogte kunnen nieuwe oogsten mislukken. Om boerengemeenschap in landen zoals Laos te ondersteunen heeft Oxfam Novib veldscholen opgericht. Daar leren boeren zaden kweken die beter bestand zijn tegen klimaatverandering.

Dankzij een bijdrage kunnen boeren in landen als Laos zich verzekeren van een goede oogst. Zo zetten ze samen een stapje dichter bij het doel, armoede voorgoed verslaan. Binnen enkele weken ontvang je het zadenzakje. Bestel het gratis zadenzakje via het formulier en ontdek hoe jij deze boeren kunt steunen. Wilt u meer acties bekijken?

Gratis zakje tomatenzaadjes

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!