Gratis Moederdag in Plopsa vieren

Geplaatst op:
10/05/2023
Categorie:
Gratis Moederdag in Plopsa vieren

Beste mama’s, maak je klaar voor een dag vol avontuur en plezier! Moederdag in Plopsa nu gratis toegang bij aankoop van betalend ticket ≥1m met de promocode MAMA.

Mama’s gratis naar Plopsa

Ter ere van Moederdag bieden ze nu een speciale actie aan voor alle Plopsa parken! Koop je kaartje deze week met de code MAMA en ontvang een gratis 2e kaartje. Deze actie is geldig tot en met 15 juli 2023, je hoeft niet per se op zondag te gaan. Kom samen met je familie en vrienden genieten van alle avonturen en plezier die onze parken te bieden hebben.

Vergeet niet om de code MAMA te gebruiken bij het kopen van je tickets om te profiteren van deze geweldige aanbieding. Wacht niet langer en boek nu je tickets voor een onvergetelijke dag uit! Je kan deze actie gebruiken bij Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsaqua Landen-Hannuit en Plopsa Coo. Wacht niet langer en boek snel jouw tickets om samen met je familie een onvergetelijke dag te beleven! Deze actie Moederdag in Plopsa is geldig tot en met 15 juli 2023.

Zo bestel je jouw tickets ≥ 1m

  1. Ga naar plopsa.nl
  2. Klik op ‘Koop tickets’ voor het park dat je wilt bezoeken
  3. Klik op ‘Koop hier je tickets’
  4. Selecteer ‘Tickets’
  5. Kies ‘Standaard Tickets’
  6. Selecteer 2 tickets voor personen vanaf 1m
  7. Voeg eventuele extra tickets toe
  8. Voer de kortingscode MAMA in en de korting wordt automatisch toegepast.
  9. Rond je aankoop af voor Moederdag in Plopsa.

Het is zo simpel als dat! Vergeet niet om de kortingscode MAMA in te voeren om te profiteren van de gratis 2e kaartje actie. We hopen je snel te zien op Moederdag in Plopsa in een van de Plopsa parken!

Moederdag in Plopsa meer andere acties 

Gratis tickets voor het Plopsa attractiepark

Bezoek het Plopsa Hotel nu 20% korting

Vier Moederdag in Plopsa

Gratis Moederdag in Plopsa vieren

Laat een reactie achter.