Bezoek het Plopsa Hotel nu 20% korting

Geplaatst op:
16/02/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Tot 20% korting!
Bezoek het Plopsa Hotel nu 20% korting

Geniet van tot wel 20% korting op een verblijf in het leuke Plopsa Hotel! Deze actie is voor aankomsten tot en met 30 maart 2022. Super leuk voor de kinderen!

Plopsa Hotel met 20% korting

Het Plopsa Hotel heeft 117 prachtig ingerichte themakamers. Deze hebben een unieke gezellige sfeer en een ideale ligging naast Plopsaland De Panne en vlak bij een mooi wit strand. Kom gezellig langs en droom weg in de prachtige themakamer of suite van je favoriete Studio 100 held. Profiteer van deze aanbieding tot wel 20% en leef je uit op zeker 50 attracties in avontuurlijke Plopsaland De Panne!

Door deze topdeal geniet je van 20% korting op je verblijf voor het voorjaar. De actie geldt voor aankomsten tot en met 30 maart 2022. U kunt hiervoor de promocode SUPERDEAL gebruiken! Geniet van een hapje en drankje in de Joe Bar na je bezoek aan Plopsaland De Panne.

Slapen in een Themakamer

Boek een van de betoverende kamers of suites en maak plezier in een theaterstijl die je zelf mag uitkiezen. Word wakker in de wereld van Maya de Bij, Mega Mindy, Kabouter Plop of een andere Studio 100-held. Zalig eten na een dagje Plopsaland De Panne en nagenieten op je kamer. In het gezellige restaurant staat een uitgebreid buffet voor je klaar! Lekker genieten van een heerlijk drankje en een snack? Kom naar de twee bars in het Plopsa Hotel. Voor iedereen die niet blijf slapen is welkom voor een drankje en iets lekkers in de bars en voor een uitgebreid ontbijt- of avondbuffet in het restaurant!

Plopsa Hotel vroegboekkorting 

Verlang je naar een zomer, herfst of winter vol fun? Profiteer van de 10% vroegboekkorting! Boek je verblijf in het Plopsa Hotel met 10% korting. Gebruik hiervoor de promocode EARLYBIRD10 (aankomsten tot en met 8 januari 2023)! Verras de familie met een heerlijk uitstapje met een bijzonder verblijf. Ze kijken uit naar je komst! Er is op dit nog een andere leuk actie actief! Alle vijfjarige Gratis!

Plopsa Hotel met 20% korting

Bezoek het Plopsa Hotel nu 20% korting

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!