Gratis tickets voor het Plopsa attractiepark

Geplaatst op:
08/03/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis tickets!
Gratis tickets voor het Plopsa attractiepark

Ga gezellig naar het kinderpark Plopsa Indoor Coevorden. Alle 5-jarige ontvangen Gratis tickets en genieten van de 25 betoverende attracties. Ga het snel bekijken?

Gratis Tickets Plopsa attractiepark

Alle 5-jarige kunnen gratis tickets ontvangen voor Plopsa Indoor Coevorden krijgen en genieten van de 25 betoverende attracties. Je krijgt maximaal 2 tickets voor je zelf en vriendje of vriendinnetje. Natuurlijk moet er wel een betalende volwassene mee en ID kaart om je zelf te legitimeren. Koop je kaartje en ga gezellig een dagje genieten in het pretpark.

Hoe bestellen?Gratis tickets voor het Plopsa attractiepark

  • Koop online je ticket.
  • Selecteer één of meerdere kaartjes ‘Ticket Gratis 5-jarige’.
  • Per ticket ≥ 1 meter worden 2 ‘Ticket Gratis 5-jarige’ in de Winkelwagen op € 0,00 gezet.
  • Bevestig je aankoop via doorgaan.
  • Voor meer leuke acties kijk even hier.

Profiteer van je Gratis tickets

Plopper de plopper de plop, wie kent deze niet? De Beroemde kabouter Plop die in een grote paddenstoel woont. Zijn je kinderen op zoek naar een leuk dagje uit voor jong en oud? Koop online je tickets voor een van de beroemde parken en geniet van alles wat ze te bieden hebben. Ze hebben parken in Nederland, België en Duitsland. Je kunt zelf kiezen in welk land je de Studio100 helden een bezoekje wilt gaan brengen!

Nederland heeft een van de mooiste parken dat is te vinden in Plopsa Indoor Coevorden met zeker 15 attracties en veel evenementen en shows! Naast dat je er de leukste Plopsa-figuren kunt ontmoeten en met ze op de foto mag, is dit park zeer geschikt voor een dagje weg voor het het geval dat wel regent! Kinderen tot 85 centimeter krijgen zelfs gratis toegang en Gratis tickets! Hoe leuk is dat?

Wil je naar België?

Wil je liever naar België breng een bezoekje aan het indoor Plopsa park in Hasselt. Dit park heeft 20 attracties en is ideaal voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud. In dit park geldt hetzelfde, kinderen tot 85 centimeter gratis toegang! Met het prachtige ruime buitenterras kun je je dag doen slagen door een lekker hapje te eten of natuurlijk gewoon even op adem te komen van alle attracties. Wil je liever outdoor op avontuur? Ga je naar Plopsa Coo, dit park heeft zeker 20 attracties en belooft een dag vol plezier! Scoor nu Gratis tickets.

Wat moet je weten

Actie is enkel geldig bij aankoop van minimum van een ticket ‘5-jarigen gratis’ in de webshop van Plopsa Indoor Coevorden en op vertoon van een ID of ander bewijs waarop de geboortedatum duidelijk vermeld staat aan de ingang van Plopsa Indoor Coevorden. Deze actie is enkel geldig voor kinderen die vijf jaar oud zijn op de dag waarop men het park bezoekt. Actieperiode t/m 7 januari 2024. Niet cumuleerbaar. 1 kind gratis per individueel ticket ≥ 1 meter aan regulier tarief. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of promoties. Actie van Gratis tickets is enkel online.

Kom je naar Plopsa? Pak je gratis tickets!

Gratis tickets voor het Plopsa attractiepark

Laat een reactie achter.