Gratis Magazine van MAX en kans op mooie prijzen

Geplaatst op:
28/03/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis magazine en cadeau!
Gratis Magazine

Ontvang een Gratis magazine van MAX en maak kans op prachtige prijzen door aan het Rad te draaien. Er zijn geen verplichtingen aan deze actie. Gewoon lekker Gratis!

Gratis Magazine van MAX

Het wekelijkse televisie- en radiomagazine van Omroep MAX, MAX Magazine, biedt een spannende kans om prachtige prijzen uit hun webshop te winnen door aan het rad te draaien. Als kers op de taart ontvangt u Gratis het nieuwste exemplaar van MAX Magazine bij u thuis.

Max Magazine is een Nederlands tijdschrift dat wekelijks wordt uitgegeven. Het richt zich voornamelijk op een wat oudere doelgroep, met name 50-plussers. Het tijdschrift bevat een breed scala aan onderwerpen, nieuws, gezondheid, lifestyle, reizen, financiën, technologie, cultuur, en entertainment.

kans op mooie prijzen

Gratis Magazine werd in 2009 gelanceerd, een initiatief van Omroep MAX, een Nederlandse publieke omroep gericht op senioren. Het tijdschrift geeft aanvulling op de televisie-uitzendingen van de omroep en biedt lezers een overzicht van wat er speelt op televisie en interessante artikelen en interviews.

Naast het bieden van televisiegidsinformatie bevat Max Magazine  rubrieken, gezondheidstips, puzzels, recepten, columns en reviews van boeken, films en theaterstukken. Het richt zich op het informeren en vermaken van oudere lezers met relevante inhoud voor hun interesses en levensstijl.

Max Magazine is verkrijgbaar in de winkels en abonnees van Omroep MAX kunnen het tijdschrift ontvangen voor hun lidmaatschap. Het heeft een groot bereik onder senioren en heeft een trouwe lezersbasis opgebouwd.

Meer leuke actie met Gratis Magazine van Max

  1. Gratis MAX magazine en kans op bol.com bon.
  2. Max abonnement met 59% korting.
  3. TV onderzoek voor Gratis proefnummer.

Probeer dit Tijdschrift van MAX

Dit zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van MAX Magazine naast het televisie- en radio programmaoverzicht. Vraag het Gratis magazine aan en ervaar de voordelen van dit unieke magazine.

  • Actuele artikelen over gezondheid. Gratis Magazine MAX biedt informatie en tips over gezondheidskwesties die relevant zijn voor de doelgroep, gezonde levensstijl, preventie, en omgaan met specifieke gezondheidsproblemen die vaak voorkomen bij ouderen.
  • Financiën. Het tijdschrift behandelt onderwerpen met betrekking tot financiën, tips voor besparen, belastingen, pensioenplanning en andere financiële aspecten die relevant zijn voor senioren.
  • Levensvragen. MAX Magazine richt zich op levensvragen en biedt mogelijk artikelen en inzichten over onderwerpen, levensdoelen, zingeving, relaties, en persoonlijke ontwikkeling.
  • Aangrijpende en waargebeurde verhalen. Het tijdschrift bevat verhalen die zijn gebaseerd op echte ervaringen van mensen. Dit kunnen inspirerende verhalen zijn over doorzettingsvermogen, levenslessen, bijzondere gebeurtenissen of persoonlijke uitdagingen.
  • Tips voor dagjes uit, wonen en het huishouden. MAX Magazine biedt praktische tips en suggesties voor uitstapjes, interessante plekken om te bezoeken, woonadvies en tips voor het huishouden, handige gadgets, schoonmaaktips en organisatietips.
  • Leuke puzzels en winacties. Het tijdschrift bevat puzzels, kruiswoordraadsels, sudoku’s en woordzoekers, om lezers te vermaken en uit te dagen. Er kunnen winacties zijn waarbij lezers prijzen kunnen winnen.
  • De meeste pagina’s voor de laagste prijs. MAX Magazine biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding door een groot aantal pagina’s te leveren tegen een betaalbare prijs, de lezers krijgen veel inhoud voor hun geld.

Gratis Magazine van MAX en kans op mooie prijzen

Gratis Magazine van MAX en kans op mooie prijzen

 

Laat een reactie achter.