Gratis XXL Boodschappenpakket bij CNV inschrijving

Geplaatst op:
24/10/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis XXL Boodschappenpakket!
Gratis XXL Boodschappenpakket bij CNV inschrijving

Het zijn moeilijke tijden, vele banen staan op de tocht. Sluit je aan bij CNV voor een gratis XXL boodschappenpakket t.w.v. € 35,-. Ze komen op voor jouw belangen!

CNV Boodschappenpakket bij  inschrijving

De tijden dat er banen op de tocht staan is alweer vele jaren geleden. Helaas gooit corona dit jaar roet in het eten en sluiten mensen zich massaal aan bij de Nederlandse vakbonden. Sluit je aan bij de vakbond CNV en ontvang een gratis XXL boodschappenpakket t.w.v. € 35,-. Ze komen op voor jouw belangen in moeilijke periodes bij werk en inkomen. Ontvang nu de eerste 6 maanden een 50% korting op je lidmaatschap en gratis boodschappenpakket. Verder krijg je gratis rechtshulp (werk en privé). Ontvang je nu een gratis kortingsboekje met € 100,- aan voordeel.

Waarom inschrijvenGratis XXL Boodschappenpakket bij CNV inschrijving

  • Je ontvangt een Gratis XXL boodschappenpakket t.w.v. € 35,-.
  • Altijd gratis deskundig advies over werk en inkomen.
  • Een gratis looncheck door een specialist.
  • Ontvang gratis rechtshulp (voor werk en privé).
  • Hulp bij belastingaangifte, zorg- en huurtoeslag.
  • Kosteloze check op je arbeidsovereenkomst.
  • Gratis kortingsboekje met € 100,- aan voordeel.
  • Wil je meer vakbonden bekijken?

Wil je Lid worden van CNV Vakmensen

Na je inschrijving ben je lid van CNV Vakmensen en maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Dit is een vereniging met speciale experts waar je altijd onbeperkt terecht kunt met je vragen over werk en inkomen en veel meer andere voor jou belangrijke vragen. Ze leveren voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou.
Word je lid, profiteer je tijdelijk van de unieke kortingsactie. Je krijgt de eerste 6 maanden elke maand 50% korting op je contributie. Je draagt bij op basis van solidariteit en dat wil zeggen dat je maandelijkse contributie is gebaseerd op de hoogte van je inkomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bij aanmelding  van de CNV nieuwsbrief weet je zeker dat je geen nieuws over werk en inkomen mist en op tijd op de hoogte bent van alle ontwikkelingen. Na je inschrijving krijg je standaard 1x per maand het nieuwsbulletin over werk en inkomen. Mocht er belangrijk nieuws over de sector zijn waar je werkzaam bent, ontvang je dit direct in je mailbox. Je kunt je sector waarin je werkt aangeven in het aanmeldformulier. Ben je reeds lid van CNV Vakmensen? Ontvang je automatisch het laatste nieuws en is aanmelden voor deze nieuwsbrief niet nodig.

Gratis XXL Boodschappenpakket bij CNV inschrijving

Gratis XXL Boodschappenpakket bij CNV inschrijving

Laat een reactie achter.