Doe Gratis de FNV Horeca kennistest

Geplaatst op:
14/05/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Doe Gratis mee!
Doe Gratis de FNV Horeca kennistest

Doe de Gratis FNV Horeca kennistest en ontdek welke rechten en plichten voor jezelf en de werkgever. Kom meer te weten over je eigen sector en doe gratis mee.

FNV Horeca kennistest

Werk je in de horeca? Doe gratis mee met de kennistest , ontdek in een paar vragen de rechten en plichten van jezelf en de werkgever. Hoeveel weet jij over je sector? Wil dit weten doe snel mee voor meer duidelijkheid in deze moeilijke situatie.

FNV Horeca is er voor mensen van alle leeftijden die in de Horeca werken. Kun je jezelf goed ontwikkelen in het bedrijf waar je aan het werken bent? Zijn er voldoende promotiemogelijkheden? En denkt de werkgever met je mee, houd hij / zij zich wel aan de afspraken die wettelijke zijn samengesteld? Heb je problemen dan is het goed wanneer je met iemand kan praten en die met je meedenkt. Voor een goed advies over werk en inkomen, voor zekerheid over je werk en de beste arbeidsomstandigheden. Zoek je die hulp doe mee met de kennistest en laat de FNV je ondersteunen.

Doe Gratis de FNV Horeca kennistest      Doe Gratis de FNV Horeca kennistest

Wat zijn je rechten?

De FNV Horecabond is de organisatie die er is voor de werkende mensen die actief zijn in de horeca, catering en recreatie. Ze hebben een Informatiepunt voor alle vragen over werk en inkomen en de plichten die de mensen in de horeca hebben. Ze kunnen alles vertellen over inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en de arbeidsmarkt. Voor meer vragen kun je terecht op het voorlichtingen Informatiecentrum waar ze vragen beantwoorden waar jij mee zit. FNV Horeca geeft de juiste ondersteuning voor de leden die zijn ingeschreven en behoefte hebben aan juridische hulpverlening.

Wat zijn de quiz vragen

  1. Ben je werkzaam in de horeca?
  2. Kan een medewerker een contract voor bepaalde tijd tussentijds beëindigen?
  3. Kan een werkgever een medewerker ontslaan met een vast contract?
  4. Mag een werkgever een vakantieaanvraag weigeren?
  5. Hoeveel moet je minimaal betaald krijgen?
  6. Wil je Gratis spullen bekijken?

Doe Gratis FNV Horeca kennistest

Doe Gratis de FNV Horeca kennistest

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!