Gratis FNV Horeca handboek ‘Horeca Herstart’

Geplaatst op:
23/07/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Doe Gratis mee!
Gratis FNV Horeca handboek 'Horeca Herstart'

Vraag het Gratis FNV Horeca handboek aan en ontvang gratis het boek Herstart van de Horeca. Het geeft antwoord op al je vragen als horecamedewerker.

FNV Horeca handboek

Werk je in de horeca? En zit je met veel vragen, vraag gratis het handboek Herstart van de Horeca en en ontdek in een paar vragen de rechten en plichten van jezelf en de werkgever. Hoeveel weet jij over je sector? Wil dit weten doe snel mee voor meer duidelijkheid in deze moeilijke situatie.

FNV Horeca is er voor mensen van alle leeftijden die in de Horeca werken. Kun je jezelf goed ontwikkelen in het bedrijf waar je aan het werken bent? Zijn er voldoende promotiemogelijkheden? En denkt de werkgever met je mee, houd hij / zij zich wel aan de afspraken die wettelijke zijn samengesteld? Heb je problemen dan is het goed wanneer je met iemand kan praten en die met je meedenkt. Voor een goed advies over werk en inkomen, voor zekerheid over je werk en de beste arbeidsomstandigheden. Zoek je die hulp doe mee met de kennistest en laat de FNV je ondersteunen.

Gratis FNV Horeca handboek 'Horeca Herstart'      Gratis FNV Horeca handboek 'Horeca Herstart'

Wat zijn je rechten?

De FNV Horecabond is de organisatie die er is voor de werkende mensen die actief zijn in de horeca, catering en recreatie. Ze hebben een Informatiepunt voor alle vragen over werk en inkomen en de plichten die de mensen in de horeca hebben. Ze kunnen alles vertellen over inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en de arbeidsmarkt. Voor meer vragen kun je terecht op het voorlichtingen Informatiecentrum waar ze vragen beantwoorden waar jij mee zit. FNV Horeca geeft de juiste ondersteuning voor de leden die zijn ingeschreven en behoefte hebben aan juridische hulpverlening.

Om de juiste handvatten te bieden hoe veilig en gezond aan de slag te gaan is FNV Horeca een samenwerking aangegaan met de Gastvrijheidscoach. Gastvrijheidscoach heeft speciaal een Horeca Herstart Handboek ontwikkeld. In dit speciale handboek vind je alle maatregelen, tips en tricks omtrent corona op een rij.

Download gratis het handboek 

  • Persoonlijke hygiëne & de juiste mindset.
  • Hoe ga je om met mensen die alcohol op hebben en zich totaal niet aan de regels houden?
  • Wat betekenen de maatregelen voor jou.
  • Wil je Gratis spullen bekijken?

Gratis FNV Horeca handboek

Gratis FNV Horeca handboek 'Horeca Herstart'

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!