Tweede ticket gratis voor de Zwaluwhoeve

Geplaatst op:
11/04/2019
Categorie:
Uw voordeel:
Tweede ticket gratis Zwaluwhoeve!

Het is tijd om te relaxen! 123tijdschrift.nl geeft de hele maand juni de 2e ticket voor de Zwaluwhoeve weg. Sluit een tijdschrift abonnement af en ga lekker relaxen.

Gratis naar de Zwaluwhoeve.

Iedereen die in de maand juni een abonnement afsluit bij 123tijdschrift, ontvangt een tweede ticket gratis voor Zwaluwhoeve. Deze actie heet de zwaluwhoeve maand. Na het afsluiten van een tijdschrift abonnement krijg je direct per mail een persoonlijke code. Activeer de generieke code via www.dagjewellness.nl. Deze code kun je gebruiken tot en met 28 oktober 2018. Sluit wel je abonnement af in de juni want dat is de Zwaluwhoeve maand.

Hoe werkt deze actie

  • Maak een keuze uit de vele abonnementen op 123tijdschrift.
  • Ontvang de code per mail voor een gratis bezoek.
  • Ga naar www.dagjewellness.nl.
  • Vul de je persoonlijke code in.
  • Na het invullen van je persoonlijke gegevens klik je op bestellen
  • Betaal via iDeal, Visa of Mastercard het abonnement.
  • Je ontvangt twee persoonlijke e-tickets per e-mail
  • Volg de instructies op het e-ticket om te reserveren bij Zwaluwhoeve.
  • Het aan derden doorverkopen van het e-ticket is niet toegestaan.
  • Wil je meer tijdschrift aanbiedingen bekijken?

Maak een keuze uit de leukste bladen

Met een leuk tijdschriftabonnement krijg je wekelijks je lekker portie ontspanning en inspiratie in je brievenbus! Zo blijf je hoogte van alles wat je leuk vind op het gebied van wonen, tuinieren, mode en culinaire inspiratie. In het magazine wat je kiest staan altijd boeiende verhalen, reportages en columns waar je inspiratie uit kunt halen. Zo kun je kiezen voor de Linda, Donald duck, Fair, GTO, Libelle, Margriet, Tina, Story en veel meer ontspannen bladen.

Gezellig naar de Zwaluwhoeve

Voor Rust en ontspanning moet je bij de Zwaluwhoeve zijn. Heb je een drukke baan met veel stress? Ga heerlijk ontspannen in de Zwaluwhoeve. Je vind in een prachtige gemoderniseerde en authentieke boerderij een ruime kuurtuin waar tal van sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten aanwezig zijn waar u heerlijk in kunt ontspannen. Er zijn verschillende restaurants waar je kunt genieten van een heerlijk maaltijd. Er zijn vele beauty behandeling en massage ruimte waar je optimaal kunt rusten en ontspannen.

Tweede ticket gratis voor de Zwaluwhoeve

Tweede ticket gratis voor de Zwaluwhoeve

Laat een reactie achter.