Win een Weekendje weg t.w.v. € 250,-

Geplaatst op:
17/12/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win Weekendje weg!
Win een Weekendje weg t.w.v. € 250,-

Ga lekker met je vrienden een heerlijk Weekendje weg. Beantwoordt de vraag: ‘Wat doe jij het liefst in je vrije tijd’ en win deze Gratis prijs.

Weekendje weg hoe lekker is dat!

Wil je meedoen met deze actie? Beantwoord de vraag en je maakt direct kans om een wekend lang te genieten in een van de vele luxe huisjes. Geef antwoord op de vraag en schrijf je in. De vraag luid: Wat doe jij het liefst in je vrije tijd? Win een weekendje weg met familie of vrienden ter waarde van € 250.-. Meespelen is direct profiteren van voordelen met de Seniorenpas. Wie wil er niet een weekendje weg.

Ga er lekker op uit

  • Maak gratis kans op een Weekend weg ter waarde van € 250,-.
  • Je ontvangt gegarandeerd de voordelen van de Seniorenpas.
  • Beantwoord de vraag en maak direct kans op een gratis verblijf.
  • Helemaal kosteloos en zonder verplichting.
  • Heb je interesse schrijf je hier snel in en ga een weekendje weg.
  • Voor meer vakantieaanbiedingen.

Gratis naar een top bestemming

Wekendje weg heeft de mooiste bestemmingen in Nederland en daar buiten. Uit de laatste cijfers is gebleken dat 1 op de 3 Nederlanders bij deze organisatie boekt. Ga lekker uitrusten en te genieten van de natuur of een mooie stad of ga naar een van de  parken in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland. Je hebt de keuze uit eenvoudige tot luxe huisjes met sauna.

Je wint een prachtig bungalowhuisje midden in de natuur. Doe mee en ga snel je koffers pakken, iedereen maakt kans op een gratis vakantie naar een prachtige stad of een landelijk hotel. Met een actie die speciaal voor de 50 plussers is op gezet kunt u na u inschrijving bij Seniorenpas profiteren van de vele online voordelen en kortingen. Natuurlijk is dat niet verplicht en kunt u gewoon gratis meedoen met deze actie. Veel plezier.

Een Weekendje weg hoe lekker is dat?

Win een Weekendje weg t.w.v. € 250,-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!