Gratis Weekendje Safari Hotel Beekse Bergen Winnen?

Geplaatst op:
18/08/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Doe Gratis mee!
Gratis Weekendje Safari Hotel Beekse Bergen Winnen?

Essent lanceert een aantrekkelijke wedstrijd waarbij je kans maakt op een weekendverblijf in het Safari Hotel Beekse Bergen, compleet met ontbijt en toegangskaarten.

Weekendje Safaripark Beekse Bergen

Essent introduceert een boeiende winkans met beloning een weekendje weg in het Safari Hotel Beekse Bergen, inclusief ontbijt en toegang tot het Safaripark Beekse Bergen. Het enige dat je hoeft te doen, is je gegevens achterlaten. Het is niet noodzakelijk om klant te zijn bij Essent; iedereen kan meedoen. De geschatte totale waarde van de prijs bedraagt maximaal €1.200,-.

Doe Gratis mee

Van deze safari krijg je pas écht energie! Ontdek de geheimen van de leeuw, tel de strepen van de zebra of ga voor een dag vol waterpret. Geniet een weekend met je gezin van het moois wat Safaripark Beekse Bergen te bieden heeft. Schrijf je in en wie weet word je binnenkort wakker tussen de wilde dieren!

De Safari Hotel Beekse Bergen is inclusief:

  • Twee overnachtingen in het nieuwe Safari Hotel.
  • Uitgebreid ontbijtbuffet én gratis parkeren.
  • Alle dagen toegang tot het Safaripark en Speelland.

Hoe werkt de actie 

Tussen 24 en 31 augustus ontvang je van Essent een speciale e-mail op het door jou verstrekte e-mailadres. Ze zullen samen met jou bespreken welk weekend je jouw herlaadmoment wilt plannen en we zullen de beschikbaarheid in het Safari Hotel controleren. Komt alles overeenkomt, kun je beginnen met aftellen! De beloning is geldig tot en met 31 december 2023 en kan worden ingewisseld afhankelijk van de beschikbaarheid in het Safari Hotel.

Met een maximum van 5 gezinsleden kun je een weekend lang genieten van een verblijf in het Safari Hotel Beekse Bergen. De prijs is niet beschikbaar voor inwisseling in het tweede en derde weekend van oktober, en het derde weekend van december. Gedurende de overige periodes in het jaar ben je van harte uitgenodigd om van de prijs gebruik te maken.

Wil je meer weekendjes weg?

Safari Hotel Beekse Bergen Winnen?

Laat een reactie achter.