Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag!

Geplaatst op:
11/04/2020
Geldig tot:
10/05/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Doe mee en win gegarandeerd geld!
Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag!

Win altijd in de Vriendenloterij en ontvang direct een geld bedrag op je rekening tussen € 20.- en € 25000.-. Het Gouden Ei is veel geld waard! Doe je ook mee?

Het Gouden Ei is veel geld waard!

Wanneer u mee gaat spelen met de Vriendenloterij ontvangt u Het Gouden Ei!  Dit Ei heeft een gegarandeerd geldbedrag. Dit bedrag kan minimaal € 20,- zijn maar kan ook zomaar € 100,- € 500,-, € 5000,- of zelfs € 25.000,- zijn. Schrijf je in en maak een keuze uit de geselecteerde Gouden eieren. Profiteer van de voordelen die de Vriendenloterij je bied. Met de gratis VIP-KAART heb je toegang tot 50 museums in heel Nederland. Een lot kost maar € 14.- per maand. Ga je ook voor het Gouden Ei? Doe snel mee en misschien ben je vandaag nog de grote winnaar. Elke maand kans op € 1 MILJOEN. Alle prijzen vallen gegarandeerd. U speelt mee zolang u wilt.

Gegarandeerd geldbedragHet Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag!

 • Je speelt mee en kunt bedragen tot € 1 Miljoen winnen.
 • Ieder huishouden kan maar een keer meedoen.
 • Voor meer acties van de Vriendenloterij kijk op Gratis247.
 • Alle prijzen gaan er gegarandeerd uit. Dus altijd winnaar.
 • Meespelen met de weekprijs verdubbelaar voor hogere prijzen.
 • Speelt u al mee, dan maakt u al kans op alle prijzen.
 • Maar meer loten is meer kans!
 • Start direct als u het Gouden-Ei wilt winnen.

Het Gouden Ei

Je gouden Ei is minimaal € 20,-  en maximaal € 25000.- waard. U ontvangt een het gouden Ei als u mee gaat spelen. Dus maak kans op € 15,-, € 100,-, € 500,-, € 5.000,- of zelfs € 25.000,-! Meespelen dus! Gratis € 20,- Cash + VIP-KAART met toegang tot 50 museums + kans op mooie geld prijzen. Ontdek binnen 1 minuut hoeveel je Gouden Ei waard is.

Vriendenloterij is de cultuurloterij van Nederland

Cultuur verbroederd, inspireert en geeft een rijk gevoel en vertelt het verhaal over waar we als Nederlanders vandaan komen. Cultuur kan kwetsbaar zijn en verdient een goede bescherming, zodat onze kinderen ervan kunnen blijven genieten.

De Vriendenloterij steunt diverse culturele organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Ze steunen organisaties die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed en werven fondsen om hun activiteiten te ondersteunen. Daarnaast geven ze bekendheid aan hun werk.

Het PrijzenpakketWin gegarandeerd een geldbedrag! van Het Gouden Ei

 • Iedereen doet mee met zijn eigen unieke banknummer.
 • Win gegarandeerd een bedrag tussen € 20.- en € 25000.-.
 • Doe mee en win Het Gouden Ei.
 • Het prijzenpakket bestaat in elk geval uit:
  Dagprijs ter waarde van € 5.000,-.
  Weekendprijs ter waarde van € 50.000,-.
  Maandprijs ter waarde van € 1.000.000,-.

Vriendenloterij actie tips

Als je lid wordt van de Vriendenloterij dan maak je gewoon elke maand kans op veel prijzen. Elke maand gaat er een miljoen euro verloot worden en een prachtige auto. Voor iets meer geld namelijk 0,50 kun je een Week PrijsVerdubbelaar bij je lot kopen. Voor dat kleine bedrag extra maak je iedere maand 4 keer kans op € 100.000,- in plaats van € 50.000,- en 22 keer kans op € 10.000,- in plaats van € 5.000,-!

Lopende Acties

Doe mee en Win!

Ben je lid van Vriendenloterij dan kun je de unieke VIP-kaart aanvragen. Met deze kaart kun je gratis naar 50 topmusea in Nederland bezoeken. Maar je krijgt ook 50% korting op veel andere culturele activiteiten, zoals het gaan naar een concert of musical. Daarnaast maak je ook nog eens automatisch kans op exclusieve arrangementen en evenementen.

De Vrienden loterij heeft altijd leuke en verrassende acties. Op de website van deze organisatie kun je zien welke acties op dit moment actief zijn. Zo is er nu de actie van Het Gouden Ei waar je gegarandeerd een geld bedrag kunt winnen van € 20.- tot wel € 25000.- euro. Ontvang direct Het Gouden Ei!

Schrijf je in voor de verrassende nieuwsbrief. Dan weet je namelijk direct of je in de prijzen gevallen bent. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van acties en leuke spelletjes die je kunt spelen om prijzen te winnen.

Waarom meespelen

Meespelen met de Vrienden loterij en Het Gouden Ei Winnen. Met deze actie heb je gegarandeerd prijs van minimaal € 20.- tot maximaal € 25000.-. Speel voor een minimaal bedrag mee van € 14,50 per maand. Informatie over meespelen in de VriendenLoterij, prijzen, Deelnemersreglement, trekkingsdata, winkans, uitslagen en de actievoorwaarden vindt u op vriendenloterij.nl/voorwaarden.

Het Gouden Ei met een geldbedrag!

Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag!

Een Reactie op "Het Gouden Ei met een gegarandeerd geldbedrag!"

 1. brummen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!