Vriendenloterij scoor garantie met de Dansmarathon

Geplaatst op:
16/09/2019
Geldig tot:
23/10/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gegarandeerd prijs!
Vriendenloterij scoor garantie met de Dansmarathon

Vriendenloterij scoor garantie met de Dansmarathon! Speel nu mee in de VriendenLoterij en ontdek binnen 1 minuut of u € 50.000,- wint!

Vriendenloterij scoor garantie 

Speel nu mee met de VriendenLoterij scoor garantie en ontdek binnen 1 minuut of u € 50.000,- wint! Dat u geld ontvangt is zeker, want iedere deelnemer ontvangt ten minste een gegarandeerd bedrag van € 20,-. U kunt met maximaal 2 lot meespelen in deze actie en u ontvangt maximaal één welkomstcadeau.

Ga je mee spelen met de deze actie met de vriendenloterij scoorgarantie? Steun direct vele goede doelen en verdubbel je prijzenpakket. De kans dat je wint is gegarandeerd kans op € 20.000,- en veel meer. Maak kans op de prijzenpot van ruim 8 miljoen en de mooiste prijzen. Speel mee voor de hoogste geldprijzen. het leuke is iedereen mag meedoen met de Vriendenloterij scoor garantie. Speel mee in de VriendenLoterij en bekijk direct wat de Superbingo is zit. Gegarandeerd een cadeau komt jouw kant op.

Vriendenloterij scoor garantie met de Dansmarathon

Meespelen en Gegarandeerd prijs

Naast het winnen van prijzen in de Superbingo speelt u automatisch mee voor alle prijzen uit de VriendenLoterij prijzenkassa! Daarin zit dit jaar liefst € 50,7 MILJOEN aan prijzen. Van grote geldbedragen tot vakantiehuizen, vakanties en nog veel meer. Zo maakt u deze maand bijvoorbeeld kans op € 250.000,-!

Wil jij deze zomer in het geld gaan zwemmen? Ga meespelen in de VriendenLoterij en scoor direct tot wel € 100000,- en vele andere prijzen. Dat is nog niet alles, je maakt kans op een prijzenpot van miljoenen! Steun met uw deelname de Hartstichting Met minimaal 40% van uw inleg steunt u de Hartstichting. Maak kans in de maand maart op fietsen, vakanties, geldprijzen en zelfs een elektrische Smart! Voor alle acties van de Vriendenloterij mag je even op Gratis247 kijken!

Meedoen levert je gegarandeerd een mooie prijs op! Je ziet direct of je bedrag van € 100.-, € 500,-, € 2.500,-, € 10.000,- of € 30.000,- ontvangt! Met de Vriendenloterij scoor garantie van 100% ben je altijd winnaar. Het leuke is dat je een je eigen prijs moet doorgeven en je direct kan starten met winnen. Dit is de prijzenmaand die deze maand is gevuld met vele miljoenen aan prijzen inclusief de prijzenbingo prijs.

Hoe werkt de Vriendenloterij scoor garantie

Bij deze Vriendenloterij actie is je eigen 06-nummer je lotnummer. Betaal slechts € 14,25 per maand inclusief de jackpotbonus. Het leuke is dat je mee kunt spelen zolang je wilt, en wil je stoppen geen probleem geef dit even door via e-mail, telefoon of per brief. Met 14 trekkingen per jaar, maak je iedere maand kans op schitterende geldprijzen die direct op je rekening gestort word. Wil je eens een gokje wagen speel mee met Vriendenloterij scoorgarantie van 100%!

Hoe speel je mee

Geef je eigen cadeau op en vul de gegevens in die ze graag willen weten. Niet vergeten dat je aangeeft dat je mee wilt spelen Met de Vriendenloterij scoor garantie. Let op! Je ziet direct hoe hoog het bedrag is of wat voor cadeau je ontvangt je gratis ontvangt. Ruim honderdduizend prijzen vele auto’s uit de Autojackpot, vakanties en geldprijzen. Speel vandaag nog mee met de Vriendenloterij!

De vriendenloterij van 100% kun je gewoon niet missen. Alle deelnemers die zich nu inschrijven gaan direct meespelen in de Vriendenloterij en steunt de Hartstichting. En bij meespelen, ziet u direct of u € 100.000,- wint. Ja, het heet niet voor niets Vriendenloterij scoor garantie! Maak kans op veel prijzen uit de trekking, zolang u meespeelt. Met in maart fietsen, vakanties, geldprijzen en zelfs een elektrische Smart! Voor alle acties van de Vriendenloterij kijk even hier!

Vriendenloterij scoor garantie van 100%

Vriendenloterij scoor garantie met de Dansmarathon

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!