Vriendenloterij scoor garantie | Gratis cadeaukaart

Geplaatst op:
28/02/2021
Geldig tot:
21/06/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Speel en Win!
Vriendenloterij scoor garantie speel en Win

Vriendenloterij scoor garantie met elke maand kans op € 1 MILJOEN en meespelen zolang u wilt. Niet meespelen is geen kans maken. Direct kans op € 100000.-.

Vriendenloterij scoor garantie 

Ontvang Gratis een Jumbo Cadeaukaart t.w.v. €10,- + Gratis €20,- Cash + kans op Prijzenpot €152,7 miljoen + Gratis VIP Kaart voor gratis Toegang 135 Musea. U speelt mee in de Vriendenloterij voor de hoogste prijzen. Vanaf trekking januari 2023 speelt u automatisch betaald verder voor 15 euro per lot, per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar. U speelt mee zolang u wilt en iedereen maak kans!

Speel nu mee met de Vriendenloterij scoor garantie en ontvang 3 trekkingen helemaal gratis. Dat u geld ontvangt, is zeker, iedere deelnemer ontvangt minstens een kans om te winnen. U kunt met u eigen bankrekeningnummer meespelen in deze actie en u maak automatische kans op een prijs.

Ga je mee spelen met de deze actie met de vriendenloterij scoorgarantie? Steun direct vele goede doelen en verdubbel je prijzenpakket. De kans dat u wint, is gegarandeerd. De prijzenpot van ruim 1 miljoen en mooie prijzen liggen voor u klaar. Speel mee voor de hoogste geldprijzen. Het leuke is iedereen mag meedoen met de Vriendenloterij scoor garantie. Speel mee in de en bekijk direct wat je hebt gewonnen. 

Meespelen en met gratis lotenVriendenloterij scoor garantie speel en Win

Naast het winnen met Vriendenloterij scoor garantie in de Superbingo speelt u automatisch mee voor alle prijzen uit de Vriendenloterij prijzenkassa! Daarin zit dit jaar liefst € 50,7 MILJOEN aan prijzen. Van grote geldbedragen tot vakantiehuizen, vakanties en nog veel meer. Zo maakt u deze maand kans op € 250.000,-!

Wilt u deze winter in het geld gaan zwemmen? Ga meespelen in de Vriendenloterij en scoor direct tot wel € 100000,- en vele andere prijzen. Dat is nog niet alles, u maakt kans op een prijzenpot van miljoenen! Steun met uw deelname de Hartstichting. Met minimaal 40% van uw inleg steunt u de Hartstichting. Maak kans in de maand maart op fietsen, vakanties, geldprijzen en zelfs een elektrische Smart! Voor alle acties van de Vriendenloterij mag je even op Gratis247 kijken!

Het leuke is dat je een je eigen prijs moet doorgeven en je direct kan starten met winnen. Dit is de prijzenmaand die deze maand is gevuld met vele miljoenen aan prijzen inclusief de prijzenbingo prijs.

Hoe werkt de Vriendenloterij scoor garantie

Bij deze Vriendenloterij actie is u eigen bankrekeningnummer je lotnummer. Betaal slechts € 15.- per maand inclusief de jackpotbonus. Het leuke is dat je mee kunt spelen zolang je wilt, en wil je stoppen geen probleem geef dit even door via e-mail, telefoon of per brief. Met 14 trekkingen per jaar, maak je iedere maand kans op schitterende geldprijzen die direct op je rekening gestort word. Wil je eens een gokje wagen speel mee met Vriendenloterij scoorgarantie van 100%!

Hoe speel je mee

Vul de gegevens in die ze graag willen weten. Niet vergeten dat u aangeeft dat je mee wilt spelen met de Vriendenloterij scoor garantie. Let op! U ziet direct dat u 3 keer gratis mag meespelen. Ruim honderdduizend prijzen vele auto’s uit de Autojackpot, vakanties en geldprijzen. Speel vandaag nog mee met de Vriendenloterij scoor garantie.

De vriendenloterij van 100% kun je gewoon niet missen. Alle deelnemers die zich nu inschrijven gaan direct meespelen in de Vriendenloterij en steunt de Hartstichting. En bij meespelen, ziet u direct of u € 100.000,- wint. Ja, het heet niet voor niets Vriendenloterij scoor garantie! Maak kans op veel prijzen uit de trekking, zolang u meespeelt. Met in maart fietsen, vakanties, geldprijzen en zelfs een elektrische Smart! Voor alle acties van de Vriendenloterij kijk even hier!

Vriendenloterij scoor garantie van 100%

Vriendenloterij scoor garantie speel en Win

Laat een reactie achter.