Verlaag Gratis uw WOZ waarde

Geplaatst op:
30/01/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Bespaar gemiddeld € 272.-!
Verlaag Gratis uw WOZ waarde

Is het bedrag van de WOZ te hoog ingeschat? Verlaag Gratis u WOZ waarde door bezwaar te maken en bespaar gemiddeld € 250.-. Zeker 64.916 particulieren en bedrijven gingen u voor.

Betaal nooit te veel WOZ-waarde!

Alle eigen woningen in Nederland worden weer opnieuw beoordeelt door je gemeente. De waarde van de WOZ wordt, bepaalt en de belasting gaat direct naar de eigenaar van de woning. In veel gevallen klopt de waarde bepaling van uw huis. Er zijn gemeentes die er een potje van maken en over de ruggen van de Eigenhuis bezitters extra inkomen willen genereren.

Denk je dat dit in jouw gemeente het geval is? Verlaag Gratis de WOZ die de gemeente zelf gaat terug betalen. De gemeente vergoedt de gemaakte kosten met een gemiddelde besparing van € 250,-. Bespaar 30% op de besparing onroerendezaakbelasting. Met een gemiddelde besparing van € 737,-. Bepaal binnen 2 minuten hoeveel je kunt besparen. Wil je een andere instantie je verder helpt met je WOZ-probleem? Kijk even hier.

Belastingen gebaseerd op uw WOZ-waarde: Verlaag Gratis uw WOZ waarde

  • Onroerendezaakbelasting (OZB).
  • Waterschapsbelasting.
  • Vermogensbelasting.
  • Roerende ruimtebelasting.
  • Inkomstenbelasting.

Betaal nooit te veel!

Een te hoge WOZ-waarde van je huis kost ongeveer tussen € 63,- en € 2.538,- per jaar. Over de looptijd van uw hypotheek (30 jaar) betaalt u zo tot € 76.140,- te veel belasting. Meld u gratis aan om bezwaar te maken tegen uw WOZ-waarde. In 2018 en 2019 hebben ze € 783.526,- bespaard voor mensen die zich bij ons hebben aangemeld.

Wat bij het erven van een woning

Best wel veel mensen weten niet dat er over de WOZ van een geërfde woning erfbelasting moeten betalen. Hierdoor weten mensen niet dat een verlaging van de waarde tot wel 10 duizenden Euro’s aan erfbelasting bespaart. Wilt u meer weten over dit thema gebruik de speciale calculator erfbelasting om te kijken hoeveel u zou moeten betalen. Wilt u dit voorkomen schrijf u in, zodat ze voor u een mogelijk besparing kunnen bereiken. Het is mogelijk om het zelf met de speciale Calculator Erfbelasting uit te rekenen.

Verlaag uw WOZ waarde en bespaar!

Verlaag Gratis uw WOZ waarde

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!