Verlaag Gratis uw WOZ waarde

Geplaatst op:
31/03/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Bespaar gemiddeld € 272.-!
Verlaag Gratis uw WOZ waarde

Is het bedrag van de WOZ te hoog ingeschat? Verlaag Gratis u WOZ waarde door bezwaar te maken en bespaar gemiddeld € 272.-. Zeker 64.916 particulieren en bedrijven gingen u voor.

WOZ-waarde betaal nooit te veel

Alle eigen woningen in Nederland worden weer opnieuw beoordeelt door je gemeente. De waarde van de WOZ wordt, bepaalt en de belasting gaat direct naar de eigenaar van de woning. In veel gevallen klopt de waarde bepaling van uw huis. Er zijn gemeentes die er een potje van maken en over de ruggen van de Eigenhuis bezitters extra inkomen willen genereren.

Denk je dat dit in jouw gemeente het geval is? Verlaag Gratis de WOZ die de gemeente zelf gaat terug betalen. De gemeente vergoedt de gemaakte kosten met een gemiddelde besparing van € 272,-. Bespaar 30% op de besparing onroerendezaakbelasting. Met een gemiddelde besparing van € 737,-. Bepaal binnen 2 minuten hoeveel je kunt besparen. Wil je een andere instantie je verder helpt met je WOZ-probleem? Kijk even hier.

Is het echt gratis?

Absoluut! Besparen op de WOZ-belasting is gratis voor huiseigenaren en sociale huurders. Is het bezwaar gegrond, zal de gemeente de kosten vergoeden volgens het wettelijke systeem. Wordt het bezwaarschrift door de gemeente afgewezen, nemen zij de kosten van de procedure voor onze rekening. Dit betekent dat u geen risico loopt en met een slagingspercentage van 80% is de kans op succes zeer hoog!

Door een te hoge WOZ-waarde betalen Nederlanders jaarlijks veel te veel belasting, wat resulteert in honderden miljoenen euro’s. De waarde wordt automatich vastgesteld zonder rekening te houden met individuele omstandigheden. Weinig mensen zijn hiervan op de hoogte. Maak gebruik van uw recht en voorkom overbodige belastingbetalingen!

Belastingen gebaseerd op uw WOZ-waardeVerlaag Gratis uw WOZ waarde

  • Onroerendezaakbelasting (OZB).
  • Waterschapsbelasting.
  • Vermogensbelasting.
  • Roerende ruimtebelasting.
  • Inkomstenbelasting.

Betaal nooit te veel!

Een te hoge WOZ-waarde van je huis kost ongeveer tussen € 63,- en € 2.538,- per jaar. Over de looptijd van uw hypotheek (30 jaar) betaalt u zo tot € 76.140,- te veel belasting. Meld u gratis aan om bezwaar te maken tegen uw WOZ-waarde. In 2018 en 2019 hebben ze € 783.526,- bespaard voor mensen die zich bij ons hebben aangemeld.

Wat bij het erven van een woning

Best wel veel mensen weten niet dat er over de WOZ van een geërfde woning erfbelasting moeten betalen. Hierdoor weten mensen niet dat een verlaging van de waarde tot wel 10 duizenden Euro’s aan erfbelasting bespaart. Wilt u meer weten over dit thema gebruik de speciale calculator erfbelasting om te kijken hoeveel u zou moeten betalen. Wilt u dit voorkomen schrijf u in om een mogelijke besparing te  bereiken. Het is mogelijk om het zelf met de speciale Calculator Erfbelasting uit te rekenen.

Verlaag uw WOZ waarde en bespaar!

Verlaag Gratis uw WOZ waarde

Laat een reactie achter.