Controleer gratis je WOZ-waarde en bespaar

Geplaatst op:
24/02/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis WOZ bezwaar maken!
Verlaag uw WOZ waarde! Maak gratis bezwaar

Verlaag de WOZ waarde van uw woning en bespaar jaarlijks € 250,- aan gemeentelijke belastingheffingen. Controleer gratis de waarde en bespaar veel geld.

Wat is de echte WOZ-waarde

Is uw woning evenveel waard vergeleken met de woning van de buurman? Binnen 2 minuten weet u de waarde van uw huis en maak u Gratis bezwaar tegen de te hoge aanslag. Je bespaart gauw € 250,-! Vul uw gegevens in om gratis bezwaar te maken tegen uw WOZ-waarde. Het kost u slechts enkele minuten. Een van de taxateurs beoordeelt binnen 3 werkdagen uw aanvraag. Zo zorgen ze ervoor dat je niet te veel belasting betaalt.

De WOZ-waarde is dit jaar flink gestegen! Dit betekent dat iedereen komend jaar meer voor de WOZ gaat betalen. Voorkom dit door GRATIS bezwaar te maken op de WOZ-waarden. Je bent klaar in 2 minuten en het kost je niets! De WOZ-waarde is in 85% van de gevallen te hoog ingeschat.

Geheven belasting over waarde Controleer gratis je WOZ-waarde

  • Inkomstenbelasting (box 1 eigenwoningforfait).
  • Inkomstenbelasting (box 3 Vermogensbelasting).
  • OZB belasting.
  • Rioolheffing.
  • Watersysteemheffing.
  • Erfbelasting.
  • Roerende ruimte belasting.
  • Eigen bijdrage WLZ en WMO.

De waarde van uw woning?

We betalen in Nederland allemaal belasting, Onroerendezaakbelasting (OZB), Watersysteemheffing en Rioolheffing. Deze betalingen komen samen in WOZ-waarde van je woning en de gemeente bepaald de hoogte van het totaal bedrag. Door het bedrag zo laag mogelijk te houden worden de belastingen op de heffingen bijna. Meld je gratis aan en kijk hoeveel geld je terug ontvangt. Voor meer informatie en nuttige tips kijk even hier.

Een hoge waarde is in veel gevallen onplezierig. Nu de belastingbrieven op de mat vallen zal de WOZ-waarde vaker in opspraak zijn. Een groot deel van de Nederlandse huishoudens zal in ieder geval in 2020 veel meer aan woonlasten kwijt zijn. Een te hoge WOZ-waarde heeft een negatieve invloed op. u kunt nu veel geld besparen door alleen u gegevens door te geven. Hoe eenvoudig is dat?

Wil je bezwaar maken?

Mensen gaan in de meeste gevallen bezwaar maken op het moment dat ze de WOZ-aanslag binnen hebben van de gemeente. Ongeveer 10% van de gemeenten in Nederland verstuurt de WOZ-beschikking rond 30 januari 2021. We weten welke gemeenten dit zijn en hier kunnen we een lijst van aanleveren. Ongeveer 80% van de gemeenten in Nederland verstuurt de WOZ-beschikking rond 28 februari 2021. Ongeveer 10% heeft een afwijkende datum ergens tussen 14 januari en 15 april. Doe je mee?

Maak Gratis bezwaar op de WOZ!

Controleer gratis je WOZ-waarde en bespaar

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!