UNICEF Herdenkingsmunt van 2 euro omruil actie

Geplaatst op:
11/09/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Unieke Unicef Herdenkingsmunt
UNICEF Herdenkingsmunt van 2 euro omruil actie

Wissel nu gratis uw 2 euro om en voor een Unicef Herdenkingsmunt. Van elke transactie doneren ze Gratis € 1,- aan UNICEF. Hoe goed is dat! Betaal slechts € 3.95 voor verzenden.

UNICEF Herdenkingsmunt van 2 euro omruilen 

Unicef bestaat 75 jaar en word er een bijzondere 2 euro UNICEF herdenkingsmunt uitgegeven. U kunt nu Gratis bij Munt-Online deze prachtig ontworpen munt ontvangen door gratis uw € 2,- om te wisselen voor dit unieke exemplaar. Munt-Online doneert van elke transactie € 1.- aan UNICEF.

Met deze actie word u eigenaar van een unieke UNICEF herdenkingsmunt en steunt direct het goede doel van deze organisatie. UNICEF is ontstaan in 1946 en opgericht door de Verenigde Naties. Het was het welzijn van kinderen over de hele wereld te verbeteren. UNICEF staat voor “United Nations International Children’s Emergency Fund” en het hoofdkwartier is gevestigd in New York.

Steun dit goede doel

   UNICEF Herdenkingsmunt van 2 euro omruil actie   UNICEF Herdenkingsmunt van 2 euro omruil actie   UNICEF Herdenkingsmunt van 2 euro omruil actie   UNICEF Herdenkingsmunt van 2 euro omruil actie

Officieel Certificaat + beschermcapsule

Deze UNICEF Herdenkingsmunt “75 Jaar UNICEF” is geslagen in de hoogste kwaliteit en komt van de muntpers zonder ooit in circulatie geweest te zijn. Voor slechts € 3,95 ontvangt u de 2 Euro herdenkingsmunt in een transparante beschermcapsule + het officiële Certificaat van Echtheid. De kwaliteit van de herdenkingsmunt en uw persoonlijke Certificaat van Eigendom is gegarandeerd. Het enige wat er nog bijkomt is € 3.95 verzendkosten.

Wissel nu snel u € 2,- om voor deze speciale Franse 2 euro UNICEF herdenkingsmunt en draagt u steentje bij aan de doelen van UNICEF. Voor elke inschrijving doneren ze € 1,- aan UNICEF! Zo helpt u mee het welzijn van kinderen over de hele wereld te verbeteren. En vind u dit een leuke actie? Op Gratis247 staan nog munt-online acties.

UNICEF heeft diverse wereldberoemde ambassadeurs. Denk aan Lionel Messi, Robbie Williams, Selena Gomez en Jackie Chan. In Nederland zijn ambassadeurs Nikkie de Jager, Nicolette van Dam, Ranomi Kromowidjojo, Edwin Evers en Guus Meeuwis actief betrokken bij UNICEF. Prinses Beatrix is sinds 1980 Beschermvrouwe van het Nederlands Comité UNICEF.

UNICEF Herdenkingsmunt van 2 euro

UNICEF Herdenkingsmunt van 2 euro omruil actie

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!