Smulweb kooktijdschrift met prachtige prijzen

Geplaatst op:
02/02/2019
Categorie:
Uw voordeel:
3 nr's slechts € 10,00 i.p.v. € 17,25
Smulweb kooktijdschrift met kans op prachtige prijzen

Maak de nieuwste recepten met het Smulweb kooktijdschrift? Ontvang 3 nummers voor slechts € 10,00 i.p.v. € 17,25 en win direct fantastische prijzen.

Smulweb kooktijdschrift met kans op prachtige prijzen

Smulweb kooktijdschrift

Voor de echte kookliefhebbers is het Smulweb Magazine een echte topper? Lees 3 nummers voor 10 euro i.p.v. 17,25 euro en win geweldige prijzen. Dit leuke en vooral boeiende smulweb kooktijdschrift met inspirerende, maakbare en overheerlijke betaalbare recepten ontvang je elke 3 maanden. Zo kun je een seizoen lang vol inspiratie je kookkunsten laten zien aan je vrienden en familie.

Wat kun je winnen

  • Een luxe kookreis voor 2 personen naar Vietnam.
  • Professionele Kookworkshop bij de Librije Kookschool.
  • Een expresso look t.w.v. € 250,-.
  • Wil je kans maken op deze mooi prijzen.
  • Voor meer Gratis Magazines kijk even in de rubriek tijdschriften.

Over Smulweb

Dit kooktijdschrift is bedoeld voor de thuiskok en verschijnt vier keer per jaar. Superhandig voor elk seizoen ontvang je de lekkerste en nieuwste kookinspiraties. Zo kun je lekker experimenteren en genieten van nieuwe recepten. Met een verkoopoplage van 25.000 exemplaren is dit magazine uitgegroeid tot het populairste kooktijdschrift van Nederland. Het tijdschrift is los verkrijgbaar in de supermarkt en boekhandel bij o.a. Albert Heijn, Jumbo, Bruna en AKO. Met deze actie ontvang je eenmalig 3 nummers voor € 10.- en dat is echt een koopje. Na je inschrijving kom je direct in aanmerking voor een van de 3 prachtige prijzen.

Is het Smulweb kooktijdschrift iets voor jou?

Smulweb kooktijdschrift met kans op prachtige prijzen

 

Laat een reactie achter.