Seniorenvoordeelpas | Altijd 35% korting bij CenterParcs

Geplaatst op:
01/12/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Altijd 5% korting bij Coolbue!
Seniorenvoordeelpas | Altijd 35% korting bij CenterParcs

Alle ouderen kunnen nu profiteren van de Seniorenvoordeelpas voor hoge kortingen. Ontvang nu gratis altijd korting bij CenterParcs!

Scoor met de Seniorenvoordeelpas 

Dit is de enige echte voordeelpas voor senioren! Het leven is duur genoeg en deze pas brengt daar verandering in. Je kunt nu de vele kortingen en voordelen gebruiken in het dagelijkse leven. Met deze actie krijg je altijd gratis korting bij CenterParcs. Van elk verkochte pas doneert deze organisatie € 1,- aan het Nationaal Ouderenfonds, en daar zijn ze zeer blij mee. 50-plussers opgelet! Profiteer voor een bedrag van € 28.95 per jaar van de vele voordelen in zeker 1000 winkels en in 2000 online winkels. Lees hieronder alle voordelen.

De actie voordelenSeniorenvoordeelpas | Altijd 35% korting bij CenterParcs

  • Ontvang met de Seniorenvoordeelpas exclusieve ledenkorting bij 2000 verschillende webwinkels.
  • De pas is geldig bij zeker 1000 lokale winkels en restaurants.
  • Krijg een hoge korting op uw eigen zorgverzekering.
  • Altijd korting bij CenterParcs met deze pas.
  • Gratis jaarlijkse HealthCheck.
  • Tot € 145,- retour bij uw nieuwe energieleverancier.
  • Deze pas is aan te vragen vanaf 50 jaar.
  • 14 dagen bedenktijd met u Seniorenvoordeelpas.

Nationaal Ouderenfonds

Deze seniorenvoordeelpas helpt 50-plussers die het financieel niet zo breed hebben. Ga erop uit om mensen te ontmoeten en wellicht vriendschappen te sluiten. Hiermee hoopt deze organisatie een bijdrage te leveren aan het tegen van eenzaamheid onder ouderen. Het Nationaal Ouderenfonds steunt deze actie en is blij met de donatie van € 1.- per Seniorenvoordeelpas.

Heeft u vragen?

Tijdelijk € 28.95 per jaar

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, voor een heel jaar betaald u € 28.95. Natuurlijk niet echt veel. Door het gebruik van alle voordelen van deze pas haalt u de investering van € 28.95 en natuurlijk makkelijk uit. Met gratis 10% korting bij de HEMA met deze pas is dit bedrag helemaal niets.

Welke pas kies jij?

Wat moet u weten

Seniorenvoordeelpas is nu bereikbaar voor alle 50-plussers. Voor een bedrag van € 28.95 per jaar profiteer je het hele jaar door hoge kortingen in 2000 webshops, voor goedkopere energie, zorgverzekering en veel meer. Meld je aan en bij twijfel, hebt je altijd 14 dagen geld terug garantie. Zoek je meer senioren voordeelpas acties? Veel plezier met het voordeel! Veel plezier met u Seniorenvoordeelpas en de korting van bij CenterParcs.

Seniorenvoordeelpas voor alle 50 plussers!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!