Seniorenvoordeelkaart nu €20 korting en een 1/5 Staatslot

Geplaatst op:
23/02/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis € 20 korting en 1/5 Staatslot
Seniorenvoordeelkaart nu €20 korting en een 1/5 Staatslot

Profiteer van Seniorenvoordeelkaart. Scoor voordeel met deze pas met Gratis welkomstgeschenk van € 20 korting en een 1/5 Staatslot. Bespaar jaarlijks € 500.-.

Seniorenvoordeelkaart met Gratis 1/5 Staatslot

Alle senioren in Nederland krijgen vele jaren geen pensioen verhoging. Het is voor veel mensen extra moeilijk om rond te komen, alle kosten blijven helaas doorstijgen. Het is belangrijk dat u onkosten van het dagelijkse leven laag houd door alles goed te vergelijken. De seniorenvoordeelkaart helpt u om de kosten laag te houden. Met deze pas ontvangt heel veel kortingen op heel veel aankopen.

U ontvangt korting bij 250 webwinkels en u kunt bij 1000 lokale winkels voordelig gaan shoppen. Wilt u uit eten gaan is het mogelijk om met deze seniorenkaart minder te betalen. Deze pas waar u slechts € 19.95 per jaar voor betaald geeft u alleen voordelen. En niet te vergeten u gaat veel geld besparen, wel € 500.- per jaar. Ontvang € 20,- korting en een 1/5 Staatslot welkomst cadeau.

Wat moet u niet vergeten

  • U ontvangt een exclusieve ledenkorting bij zeker 250 Nederlandse webwinkels.
  • Ontvang € 20,- korting en een 1/5 Staatslot.
  • Profiteer bij ongeveer 1.000 lokale winkels en restaurants in de buurt.
  • Wilt u overstappen en tot € 150,- retour ontvangt bij uw nieuwe energieleverancier.
  • Zo krijgt u tot 25% korting bij 1.000+ fitnesscentra en zwembaden.
  • U ontvangt tijdelijk 15 voordeelvouchers ter waarde van € 100,- cadeau.
  • Grootste 50-plus voordeel website van de Benelux.
  • Aanvraag mogelijk vanaf 50 jaar.
  • Leden beoordelen het gemiddelde van deze organisatie.
  • Bekijk hier alle acties van de seniorenvoordeelpas.

Word Lid en profiteer van de korting

Natuurlijk mag iedereen lid worden en een lidmaatschap aangegaan van 1 jaar. Deze voor onbepaalde tijd voorgezette overeenkomst is steeds na 1 maand opzegtermijn. Ben je 50 jaar of ouder? Wil je graag in winkels en restaurants goedkoop gaan winkelen en eten? Wil je goedkoop gebruikmaken van hoge kortingen is de Seniorenvoordeelkaart echt iets voor jou!

De Seniorenvoordeelkaart is een van de grootste collectieven voor senioren in Nederland die midden in het leven staan. Het is een initiatief speciaal voor vijftigplussers die graag leuke dingen ondernemen en vitaal willen blijven. Met de Seniorenvoordeelpas geniet je van kortingen en voordelen waar je elke dag plezier van hebt! Veel mensen lopen nu zeer gunstige kortingen mis, ze niet weten van het bestaan van de Seniorenvoordeelkaart. Dat is ontzettend jammer natuurlijk, alle kortingen samen kunnen je meer zeker € 500,- per jaar besparen! Het zou zonde zijn om daar geen gebruik van te maken.

Nu kun je tijdelijk profiteren met een geweldige actie van de Lidl Shop en vele andere winkels met de Seniorenkaart. Je ontvangt nu 7% korting op verschillende producten bij inkoop via de Lidl Shop inkoopt. Via de webshop kun je kiezen uit een groot assortiment. Je mag zelf bepalen welke dag je bestelling word geleverd. Er wordt zelfs s ’avonds bezorgd! Lekker thuis blijven en goedkopere producten ontvangen. Heerlijk en veel plezier met de voordelen van deze kaart. Misschien is het iets voor je opa en oma.

Profiteer van de Seniorenvoordeelkaart

Seniorenvoordeelkaart nu €20 korting en een 1/5 Staatslot

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!