Gratis Rembrandt 350 jaar herdenkingsbiljet

Geplaatst op:
05/04/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis biljet!
Gratis Rembrandt 350 jaar € 0.0 herdenkingsbiljet

Gratis het officiële herdenkingsbiljet van Rembrandt 350 jaar. Ontvang het biljet gratis thuis en betaal slechts de verzendkosten van slechts € 3.95.

350 jaar Rembrandt

In het jaar 2020 staan we uitgebreid stil bij de 350e sterfdag van Rembrandt van Rijn. We eren deze grote Hollandse meester met een speciaal herdenkingsbiljet wat je nu gratis word aangeboden. U betaalt slechts de verzendkosten van € 3.95 voor dit officiële en herdenkingsbiljet van € 0.0. Dit unieke Rembrandt biljet heeft een zeer beperkte oplage en ontvang je per huisadres 1 keer exemplaar. Wees erop tijd bij Op=Op.

Na u aanmelding krijgt u het biljet 14 dagen opzicht met de mogelijkheid om het te retourneren en u geld terug te ontvangen. Gaat u akkoord met de voorwaarden van Edel Collecties, betaalt u € 3.95 bijdrage voor de verzend- en verzekeringskosten. Voor de echte verzamelaars van unieke biljetten, postzegels en munten kunt u kijken in de rubriek Hobby van Gratis247. Doe hier u voordeel mee.

Wat moet u weten

  • U betaalt altijd u via een beveiligde verbinding.
  • Uw bestelling is geheel vrijblijvend, u heeft deze 14 dagen op zicht.
  • Retourneren van het postzegelvel is kosteloos.
  • Altijd verzekerd van de beste kwaliteit.
  • Veel plezier van u aankoop!

Wat kunt u verwachten

U krijgt het bijzondere voorrecht om dit waardevolle Euro herdenkingsbiljet helemaal Gratis te ontvangen. De officiële uitgifte van dit biljet toont het beroemde schilderij “De Nachtwacht” van Rembrandt. Een biljet met een echt watermerk een prachtig zelfportret van Rembrandt en de landcode met unieke nummering. Wat er zeker op staat is een Hologram nominale waarde en natuurlijk de afbeelding van de Nachtwacht.

Het is een speciaal biljet met een beperkte oplage waar je enkel € 3.95 verzendkosten voor betaald. Wacht niet te lang en bestel snel je eigen unieke biljet. Veel plezier met u gratis biljet van € 0.0. Voor de verzamelaars is dit een mooie gelegenheid om de collectie compleet te maken.

Rembrandt 350 jaar

Gratis Rembrandt 350 jaar € 0.0 herdenkingsbiljet

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!