Postzegelvel Koning Willem-Alexander met korting

Geplaatst op:
27/03/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Uniek postzegelvel! Op = Op!
Koning Willem-Alexander Postzegels extra Goedkoop

Er weer een echt Nederlands Postzegelvel Koning Willem-Alexander wat u met korting kunt betellen. Deze week met € 5,- Verjaardagkorting van € 12,50 voor slechts € 7,50.

Postzegelvel Koning Willem-Alexander met € 5.- korting

Nu te bestellen, het eerste officiële Postzegelvel met Postzegels van de Koning mét baard. Profiteer van € 5,- verjaardag korting van € 12,50 voor slechts € 7,50. Deze Nationale Postzegel Primeur is uiterst actueel en gewild. Bestel snel een 1.000 van 10.000 postzegelvellen met € 5,- korting.

Iedereen krijgt de uitzonderlijke keuze om dit unieke verzamelstuk thuis te ontvangen. Deze officiële uitgifte toont de Koning mét baard. Wist u dat het bedrijf Edel Collecties de officiële distributeur van de mooiste herdenkings-postzegels is. Deze organisatie heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen en verkoop alle producten online.

Heeft u interesse in deze actie? Betaalt u slechts € 1.- voor de verzendkosten en het unieke Postzegelvel Koning Willem-Alexander word bij u thuis bezorgt. En omdat er een beperkte beschikbaarheid is, verwachten ze snel door de voorraad heen te zijn.

Super leuke actiePostzegelvel Koning Willem-Alexander met korting

  • Koninklijk Paar postzegels met hoge korting.
  • Eerste Nederlands postzegelvel Koning Willem-Alexander.
  • Wil je meer postzegels en munten bekijken?
  • Interesse? Gebruik maken van deze actie?
  • Dit biljet is nog nooit eerder uitgegeven.
  • Deze uitgifte is Historisch.
  • Oplage: 10.000 waarvan 1000 alleen met deze korting!
  • Bestel op tijd op = op.
  • Betaal slechts € 1.- voor de verzendkosten.

Leuk voor de verzameling

Dit Postzegelvel Koning Willem-Alexander word enthousiast ontvangen door verzamelaars en hobbyisten en is helaas beperkt leverbaar. Dit is de eerste Nederlands postzegels van € 7.50 met een afbeelding van Koning Willem Alexander. Deze is uitgegeven ter ere van verjaardag van koning Willem Alexander en is nu de officiële eerste uitgifte.

Claim uw postzegels met de een prachtige afbeelding van Koning Willem-Alexander vandaag nog! Dit Postzegelvel Koning Willem-Alexander is van op origineel formaat en van de hoogste kwaliteit. De uitgave is strikt gelimiteerd en beperkt leverbaar met deze korting. Voor deze unieke actie betaalt u slechts € 1.- euro verzendkosten. Wees er op tijd bij, deze editie zou wel eens snel uitverkocht kunnen zijn.

Een echte Officiële uitgifte

Wil je gebruikmaken van deze unieke actie? Wees er op tijd bij, er zijn een beperkt aantal biljetten beschikbaar. Kom snel in actie voor dat deze uitgifte is uitverkocht! Wist u dat edel collecties de officiële distributeur van herdenkingsmunten, herdenkingsuitgiften, bankbiljetten en voor vele Internationale munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën is. Ze vragen een kleine bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten van € 3.95. De bestelling gaat naar het adres wat opgeven is bij het bestellen van dit artikel.

Postzegelvel Koning Willem-Alexander

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!