Bij Pathé Thuis Gratis films kijken

Geplaatst op:
10/01/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis films kijken!
Gratis cashback + Gratis Pathé thuis film bij Breedbandwinkel

Bekijk een mooie gratis film op Pathé Thuis. Dagelijks maken ze via Social Media een kortingscode bekend waarmee je een film gratis kunt kijken.

Kijk Gratis bij Pathé Thuis

Ben je een echte filmliefhebber, maar kun je door het coronavirus niet naar de bioscoop, maak gebruik van deze leuke actie. Bij Pathé Thuis trakteren ze vanaf donderdag 6 januari tot en met maandag 10 januari iedere dag op een Film. Deze actie is te gebruiken door alle Nederlandse filmliefhebbers die graag thuis een spannende film willen kijken. Lekker thuis op de bank, popcorn erbij en ontspannen, maar!

Hoe werkt het

Elke ochtend om klokslag 09.00 uur wordt door via de social media netwerken een unieke code gedeeld. Deze code moet je dezelfde dag nog gebruiken en is tot 23.59 uur beschikbaar. Het leuke is dat ervoor iedere filmliefhebber wat wils is! Alle type genres zullen aan bod komen. Alle noodgedwongen thuiszitters kunnen de komende weken genieten van actie tot thrillers en familiefilms. Wil je de nieuwste films thuis kijken via Pathé Thuis? Wil je waarschijnlijk alleen betalen voor wat je echt kijkt. Dit is de perfecte optie voor jou. Een account aanmaken is gratis en je betaalt eenvoudig per film met iDeal, Paypal of creditcard.

Inlog voor een account

Ben je klaar om je eerste film te gaan bekijken? Bereid je voor door een account aan te maken, zodat je daarna via pc, laptop, tablet, smartphone, online mediaspeler en Smart-internettelevisie te gaan kijken. Pathé Thuis is een bedrijf dat digitale filmverhuur verzorgt aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Het aanbod bestaat niet alleen uit oudere films, maar ook uit films die kort geleden in de bioscoop hebben gedraaid. We hopen dat u deze onzekere tijden op een positieve manier kunt door brengen door af en toe een filmpje te bekijken. Voor meer leuke acties kun je even in de rubriek Hobby kijken.

Pathé Thuis elke dag een Gratis film

Bij Pathé Thuis Gratis films kijken

Laat een reactie achter.