Pathé Bioscoop Tickets 1+1 Gratis

Geplaatst op:
12/06/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis naar de film!
Pathé Bioscoop Tickets 1+1 Gratis

Bekijk een mooie gratis film bij Pathé. Ga voor maar 12.50 met z’n tweetjes naar de film, dat is maar 6.25 per kaartje! De kaartjes zijn geldig tot 30 juni 2023.

Kijk Gratis bij Pathé 

je kunt weer voordelig naar de Bioscoop! Deze actie loopt van maandag 13 tot zondag 26 juni 2022. Op deze dagen zijn de Pathé tickets extra voordelig bij Kruidvat te koop (online en in de winkel). Ga gezellig met z’n tweetjes naar de film voor maar € 12,50, dat is slechts € 6,25 per kaartje. Je kunt de kaartjes gebruiken tot 30 juni 2023.

Ben je een echte filmliefhebber. Bij Pathé trakteren trakteren ze iedere dag op een mooie Film. Deze actie is te gebruiken door alle Nederlandse filmliefhebbers die graag een spannende film willen kijken. Lekker thuis op de bank of naar de bios, popcorn erbij en ontspannen, maar!

Lekker naar de Film

Het leuke is dat ervoor iedere filmliefhebber wat Wills is! Alle type genres zullen aan bod komen. Alle filmliefhebbers kunnen de komende weken genieten van actie tot thrillers en leuke familiefilms. Wil je de nieuwste films bekijken via Pathé? Wil je waarschijnlijk alleen betalen voor wat je echt kijkt maak gebruik van deze actie. Dit is de perfecte optie voor jou.

Inlog voor een account om Thuis te kijken

Ben je klaar om je eerste film te gaan bekijken? Bereid je voor door een account aan te maken, zodat je daarna via pc, laptop, tablet, smartphone, online mediaspeler en Smart-internettelevisie te gaan kijken. Pathé Thuis is een bedrijf dat digitale filmverhuur verzorgt aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Het aanbod bestaat niet alleen uit oudere films, maar ook uit films die kort geleden in de bioscoop hebben gedraaid. We hopen dat u deze onzekere tijden op een positieve manier kunt door brengen door af en toe een filmpje te bekijken. Voor meer leuke acties kun je even in de rubriek Hobby kijken.

Pathé Bioscoop Tickets 1+1 Gratis

Pathé Bioscoop Tickets 1+1 Gratis

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!