Gratis Officiële Postzegelvel ‘Ons Vorstenhuis’

Geplaatst op:
03/04/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
2 Gratis vellen.
Gratis Officiële Postzegelvel ‘Ons Vorstenhuis’

Bestel het officiële jubileum postzegelvel ‘Ons Vorstenhuis’ en ontvang gratis twee extra vellen. Dat betekent dat je in totaal vier postzegelvellen van ons Vorstenhuis ontvangt.

Officiële Postzegelvel ‘Ons Vorstenhuis’

Reserveer vandaag nog de ‘Ons Vorstenhuis’ Jubileum Postzegelvellen en profiteer van de aanbieding: 4 vellen voor de prijs van 2, van €29,95 voor slechts €14,95. Deze postzegels bevatten de nieuwste afbeeldingen van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Amalia en Prinses Beatrix. Bestel nu de complete set van 32 postzegels!

Het is niet verrassend dat postzegelverzamelen nog steeds beschouwd wordt als de Koning van de Hobby’s. Hier kunt u de Officiële Herdenkingsuitgifte van het koningshuis bemachtigen voor een tijdelijke uitgifteprijs. Vanwege de grote vraag, is het belangrijk dat u snel beslist en op tijd bestelt. Aarzel niet en plaats uw bestelling nu.

Wat kunt u verwachten

  • De nieuwste postzegels van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Amalia én Prinses Beatrix.
  • Nu in een complete set, bij elkaar opgeteld 32 postzegels!
  • Oplage: 1000 sets met korting voor het hele Koninkrijk der Nederlanden.
  • Alleen vandaag ontvangt u de korting.
  • Land van uitgifte: Koninkrijk der Nederlanden
  • Om de Postzegelvellen luxe te bewaren ontvangt u ook de bijbehorende collectiebladen
  • Overige collectieonderdelen worden uitgegeven in de hoogste verzamelkwaliteit.
  • Mocht u Gratis een unieke munt willen bestellen? Kijk even hier.

Bestellen met zekerheid en garantie

De verkopende organisatie is aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg, wat betekent dat u verzekerd bent van een betrouwbare en veilige aankoop. Bovendien heeft u het recht om het Officiële Postzegelvel 14 dagen te bekijken. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunt u het gratis retourneren. Voor meer informatie over de voorwaarden verwijzen we u graag naar de website van Edelcollecties.

Als extra service ontvangt u nu geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent verzekerd van levering, korting en cadeaus. Bij uw bestelling ontvangt u ook Verstandig Verzamelen Instructies. U bent uiteraard nergens toe verplicht en u kunt zich op elk moment uitschrijven door een e-mail te sturen naar info@edelcollecties.com. Bedankt voor uw aankoop!

Officiële Postzegelvel ‘Ons Vorstenhuis’

Gratis Officiële Postzegelvel ‘Ons Vorstenhuis’

Laat een reactie achter.