Nationale Omwisselactie met Gratis Herdenkingsmunt

Geplaatst op:
01/12/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis omruilen en verzending.
Nationale Omwisselactie met Gratis Herdenkingsmunt

Wil je gratis meedoen met de Nationale Omwisselactie? Ruil met deze actie 5 euro om voor het 100 Jaar Universiteit van Wageningen herdenkingsmunt. Voor de verzamelaars!

Nationale Omwisselactie met Gratis Herdenkingsmunt

Nationale Omwisselactie

Je kunt nu een 5 euro biljet gratis omruilen voor het 100 Jaar Universiteit van Wageningen Herdenkingsmunt. Dit is de nieuwste Herdenkingsmunt ter ere van 100 Jaar Universiteit van Wageningen. De unieke verzilverde € 5,- munt wordt geslagen in een beperkte oplage en je kunt het gewoon gebruiken als wettig betaalmiddel.

Alle verzamelaars krijgen nu een unieke kans om je muntenverzameling verder uit te breiden. Je mag hem voor je zelf bestellen maar je kunt deze munt ook cadeau doen. Het is natuurlijk mogelijk dat de verzamelwaarde van deze munt stijgt en dat is natuurlijk extra interessant! Leuk weetje: de Johan Cruijff munt van € 5,- is nu € 17,50 waard! Ruil nu snel om, want er zijn slechts 2018 munten beschikbaar. Profiteer ook van de leukste Nationale Omwisselactie. De vragen die je moet beantwoorden tijdens het bestellen kun je beantwoorden met: ‘Nee, bedankt’. De verzending is lekker gratis.

Ben u een echte muntenverzamelaar? Maak gratis gebruik van deze actie. Het Ministerie van Financiën heeft de officiële uitgifte aangekondigd van de nieuwste Nederlandse 5 Euro herdenkingsmunt. Deze unieke verzilverde munt t.w.v. € 5,- is geslagen in een zeer beperkte oplage. Deze actie is 100% veilig en heeft een uniek geld terug garantie.

Alles op een rij:

 • Nationale omwisselactie 5 Euro voor 5 Euro.
 • De 5 euro munt is verzilverd.
 • De waarde van de munt is nu 5 euro.
 • De verzending is helemaal gratis.
 • Maximaal 2018 gratis omwisselingen en 1 per huisadres.
 • Heb je interesse in deze actie?
 • Op Gratis247 zijn meer leuke munt acties te vinden.
 • Er zijn nog 1850 stuks te vergeven.
 • Ruil uw digitale 5 euro om voor deze unieke munt.
 • Deze Nationale Omwisselactie is 100% veilig zonder verdere kosten.
 • 100% tevredenheidsgarantie, of geld terug garantie.

Wissel gratis je munt om

Ze verwachten dat de vraag van verzamelaars naar verwachting groter is bij een laag aanbod. Heeft u interesse en gebruikmaken van een omwisseling zonder extra kosten? Doe snel mee met deze actie er zijn maximaal 1850 munten beschikbaar voor een gratis omwisseling. De bestelling van deze unieke munt is 100% zonder enig risico. Het mooie van deze munt met een waarde van € 5,- is een wettig betaalmiddel in Nederland. U ruilt nu gewoon 5 Euro uit uw (digitale) portemonnee voor de verzilverde 5 Euro herdenkingsmunt zonder andere verplichtingen.

De Nationale Omwisselactie

Nationale Omwisselactie met Gratis Herdenkingsmunt

Laat een reactie achter.