Gratis Nationale Omwisselactie van 20 jaar €uro

Geplaatst op:
30/09/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis omruilen!
Gratis Nationale Omwisselactie van 20 jaar €uro

Wil je meedoen met de Nationale Omwisselactie? Ruil 2 euro om voor de nieuwste Nederlandse € 2,- “Euro Colours 2022”. Betaal alleen de verzendkosten!

Nationale Omwisselactie 

Je kunt een 2 euro munt stuk gratis omruilen voor de nieuwste Nederlandse € 2,- Herdenkings-Euro “Euro Colours 2022”. Dit is de nieuwste Herdenkingsmunt van 20 jaar euro. De unieke verzilverde € 2,- munt wordt geslagen in een beperkte oplage en je kunt het gebruiken voor een wettig betaalmiddel.

Alle verzamelaars krijgen nu een unieke kans om je muntenverzameling verder uit te breiden. Bestel hem voor je zelf of geef hem cadeau. Het is natuurlijk mogelijk dat de verzamelwaarde van deze munt stijgt en dat is natuurlijk extra interessant! Leuk weetje: de Johan Cruijff munt van € 5,- is nu € 17,50 waard! Ruil snel om, er zijn slechts honderden 2019 munten beschikbaar. Profiteer van de leukste Nationale Omwisselactie en beantwoord de vragen tijdens het bestellen kun je beantwoorden met: ‘Nee, bedankt’. De verzending is lekker gratis.

Ben u een echte muntenverzamelaar profiteer gratis van deze actie. Het Ministerie van Financiën heeft de officiële uitgifte aangekondigd van de nieuwste Nederlandse 2 Euro herdenkingsmunt. Deze unieke verzilverde munt t.w.v. € 2,- is geslagen in een zeer beperkte oplage. Deze actie is 100% veilig en heeft een uniek geld terug garantie. U betaal alleen de verzendkosten.

Alles op een rij:Gratis Nationale Omwisselactie van 20 jaar €uro

 • Nationale omwisselactie 2 Euro voor 2 Euro.
 • De 2 euro munt is verzilverd.
 • 2 Euro Europese vlag met EU kleur accenten
 • De waarde van de munt is nu 2 euro.
 • De verzending kost u slechts € 3.95.
 • Maximaal een 1 per huisadres.
 • Heb je interesse in deze actie?
 • Op Gratis247 zijn meer leuke munt acties te vinden.
 • Er zijn nog 25000 stuks te vergeven.
 • Ruil uw 2 euro om voor deze unieke 2 euro munt.
 • Deze Nationale Omwisselactie is 100% veilig zonder verdere kosten.
 • 100% tevredenheidsgarantie, of geld terug garantie.

Wissel gratis je munt om

Ze verwachten dat de vraag van verzamelaars naar verwachting groter is bij een laag aanbod. Heeft u interesse en wil je gebruikmaken van deze omwisseling zonder extra kosten? Doe snel mee er zijn maximaal 25000 munten beschikbaar voor een gratis omwisseling. De bestelling van deze unieke munt is 100% zonder enig risico. Het mooie van deze munt met een waarde van € 2,- is een wettig betaalmiddel in Nederland.

U ruilt nu gewoon 2 Euro uit uw portemonnee voor de verzilverde 2 Euro herdenkingsmunt zonder andere verplichtingen. De “Euro Colours” wordt uitgegeven in 2022 ter ere van het 20 jarig jubileum van Euro. Het is een her-uitgifte in “Euro Colours” van de 2 €uromunt “ Europese vlag” uit 2015. De vlag is blauw van kleur met 12 gele sterren die staan gepositioneerd als een klok. Wil je ook meedoen? lees snel de voordelen.

De Nationale Omwisselactie

Gratis Nationale Omwisselactie van 20 jaar €uro

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!