Nationale Omwisselactie met het Market Garden Vijfje

Geplaatst op:
23/09/2019
Geldig tot:
21/02/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis omruilen!
Nationale Omwisselactie met het Market Garden Vijfje

Wil je meedoen met de Nationale Omwisselactie? Ruil 5 euro om voor de nieuwste Nederlandse 5 Euro herdenkingsmunt ter ere van 75 jaar ‘Market Garden’.

Nationale Omwisselactie

Je kunt een 5 euro biljet gratis omruilen voor de nieuwste Nederlandse 5 Euro herdenkingsmunt ter ere van 75 jaar Market Garden. Dit is de nieuwste Herdenkingsmunt van de grootste luchtlandingsoperatie die ooit plaats vond. De unieke verzilverde € 5,- munt wordt geslagen in een beperkte oplage en je kunt het gebruiken voor een wettig betaalmiddel.

Alle verzamelaars krijgen nu een unieke kans om je muntenverzameling verder uit te breiden. Bestel hem voor je zelf of geef hem cadeau. Het is natuurlijk mogelijk dat de verzamelwaarde van deze munt stijgt en dat is natuurlijk extra interessant! Leuk weetje: de Johan Cruijff munt van € 5,- is nu € 17,50 waard! Ruil snel om, er zijn slechts honderden 2019 munten beschikbaar. Profiteer van de leukste Nationale Omwisselactie en beantwoord de vragen tijdens het bestellen kun je beantwoorden met: ‘Nee, bedankt’. De verzending is lekker gratis.

Ben u een echte muntenverzamelaar profiteer gratis van deze actie. Het Ministerie van Financiën heeft de officiële uitgifte aangekondigd van de nieuwste Nederlandse 5 Euro herdenkingsmunt. Deze unieke verzilverde munt t.w.v. € 5,- is geslagen in een zeer beperkte oplage. Deze actie is 100% veilig en heeft een uniek geld terug garantie.

Alles op een rij:

 • Nationale omwisselactie 5 Euro voor 5 Euro.
 • De 5 euro munt is verzilverd.
 • De waarde van de munt is nu 5 euro.
 • De verzending is helemaal gratis.
 • Maximaal 2019 gratis omwisselingen en 1 per huisadres.
 • Heb je interesse in deze actie?
 • Op Gratis247 zijn meer leuke munt acties te vinden.
 • Er zijn nog 1850 stuks te vergeven.
 • Ruil uw digitale 5 euro om voor deze unieke munt.
 • Deze Nationale Omwisselactie is 100% veilig zonder verdere kosten.
 • 100% tevredenheidsgarantie, of geld terug garantie.

Wissel gratis je munt om

Ze verwachten dat de vraag van verzamelaars naar verwachting groter is bij een laag aanbod. Heeft u interesse en wil je gebruikmaken van deze omwisseling zonder extra kosten? Doe snel mee er zijn maximaal 1850 munten beschikbaar voor een gratis omwisseling. De bestelling van deze unieke munt is 100% zonder enig risico. Het mooie van deze munt met een waarde van € 5,- is een wettig betaalmiddel in Nederland. U ruilt nu gewoon 5 Euro uit uw (digitale) portemonnee voor de verzilverde 5 Euro herdenkingsmunt zonder andere verplichtingen.

De Nationale Omwisselactie

Nationale Omwisselactie met het Market Garden Vijfje

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!