Museum de Fundatie in Zwolle Gratis bezoeken

Geplaatst op:
04/06/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis toegang!
Museum de Fundatie in Zwolle Gratis bezoeken

Eindelijk is het zover! Museum de Fundatie Zwolle is voor alle belangstellende in 2021 iedere zaterdagavond gratis toegankelijk. Ze vinden het geweldig om iedereen welkom te heten.

Gratis toegang Museum de Fundatie in Zwolle

We zijn weer blij dat op 5 juni gaan Museum de Fundatie Zwolle en Kasteel het Nijenhuis Heino/Wijhe weer open gaat. Het is super om na maanden weer de eerste gasten te kunnen ontvangen. Dit geweldige nieuws gaan ze vieren en daar door is het Museum in 2021 elke zaterdag van 17 tot 21 uur voor iedereen gratis te bezoeken.

Het Museum bevindt zich aan de Blijmarkt, midden in de binnenstad van Zwolle. Dit neoclassicistische pand is gebouwd tussen 1838 en 1841, naar een ontwerp van de Haagse architect Eduard Louis de Coninck.

Extra aandacht puntje

Let op: De corona maatregelen zijn nog steeds van kracht zijn is het wel noodzakelijk een tijdsslot te reserveren voor de gratis toegang op zaterdagavond. Het laatste tijdsslot is om 19:45. Ga naar de site en boek u gratis ticket. Kom gezellig langs om dit mooie museum te bezoeken, maakt er een gezellig uitje van. Ze zien u graag komen en verwelkomen u met een kopje koffie. Voor meer leuke uitjes kunt u even op Gratis247 kijken.

Adres gegevens

  • Blijmarkt 20
  • 8011 NE Zwolle
  • Telefoon: 0572 388188
  • info@museumdefundatie.nl

Museum de Fundatie Zwolle

Museum de Fundatie in Zwolle Gratis bezoeken

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!