Gratis 1 consult bij Medium Christina

Geplaatst op:
01/11/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis consult!

Wat gaat de toekomst jou brengen? Mogelijk helpt Medium Christina je verder. Gratis consult bij dit Medium die bekend is van Net5 en SBS6.

Medium Christina

Haar naam is Christina en ze is met haar gave altijd een visioen van de persoon die de vraag aan haar stelt. Ze roept belangrijke visioenen op waar ze de menden mee verder helpt. Heeft u vragen hoe uw leven er op dit moment voorstaat? Gaat u links, of gaat u rechts af? Wat is voor u het juiste pad? Ze kan u daarbij helpen. Stop met alle verwachtingen en ga opzoek naar duidelijkheid! Het eerste consult is gratisWil je meer Mediums bekijken?

De voordelen

Medium Christina helpt je verder!

Bij Medium Christina is het eerste consult gratis

3 Reacties op "Gratis 1 consult bij Medium Christina"

 1. hallo Elaine, mijn naam is …. en ben 43 jaar
  en ik woon al een lange tijd in een kliniek
  mijn vraag is, ik heb last van stemmen in mijn hoofd, en dwang, kan je mij helpen.
  mijn telefoonnummer …… je kan bellen tussen 20.00 uur tot 22.00 uur.
  of je kan mij vinden op Facebook, dan moet je zoeken
  schrijf mij terug.
  bedankt

 2. Graag een contact mail adres aangezien website contact en mail niet werken.

 3. hallo ik wil graag gebruik maken van deze dienst, kan dat?

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!