Gratis 1 consult bij Medium Christina

Geplaatst op:
01/11/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis consult!

Wat gaat de toekomst jou brengen? Mogelijk helpt Medium Christina je verder. Gratis consult bij dit Medium die bekend is van Net5 en SBS6.

Medium Christina

Haar naam is Christina en ze is met haar gave altijd een visioen van de persoon die de vraag aan haar stelt. Ze roept belangrijke visioenen op waar ze de menden mee verder helpt. Heeft u vragen hoe uw leven er op dit moment voorstaat? Gaat u links, of gaat u rechts af? Wat is voor u het juiste pad? Ze kan u daarbij helpen. Stop met alle verwachtingen en ga opzoek naar duidelijkheid! Het eerste consult is gratisWil je meer Mediums bekijken?

De voordelen

Medium Christina helpt je verder!

Bij Medium Christina is het eerste consult gratis

10 Reacties op "Gratis 1 consult bij Medium Christina"

 1. hallo Elaine, mijn naam is …. en ben 43 jaar
  en ik woon al een lange tijd in een kliniek
  mijn vraag is, ik heb last van stemmen in mijn hoofd, en dwang, kan je mij helpen.
  mijn telefoonnummer …… je kan bellen tussen 20.00 uur tot 22.00 uur.
  of je kan mij vinden op Facebook, dan moet je zoeken
  schrijf mij terug.
  bedankt

 2. Graag een contact mail adres aangezien website contact en mail niet werken.

 3. hallo ik wil graag gebruik maken van deze dienst, kan dat?

 4. is getrouwd al 23 augustus 24 jaar Corrie heeft bericht verstuurt . 104 9-7-2020 geen masterkaart ander manier betalen.

 5. betalen geen. master kaart .

 6. Corrie vind eigt heel erg jammer berijpt niet dat nog geen email verstuurt hebt. dat niet lukt met over maken. geld 49.95 euro Rabobank kan met schender hoop dat eigt kan helpen pin code heb niet geen ABN AMRO

 7. geld 49.95 euro Rabobank kan met schender hoop dat eigt kan helpen pin code heb niet geen ABN AMRO heel erg jammer christina

 8. heelerg jammer Christina medium enegte eigt goed verspeling had. erg hoop dat ander manier overmaken. Rabobank kan alleen maar. heel fijn zijn al wat laat weten email

 9. heelerg jammer Christina medium enegte eigt goed verspeling had. erg hoop dat ander manier aleen maar overmaken. Rabobank.

 10. Ik heb al een paar kier geteragt om met je kontak op te nemen maar het is nu moejjelek wand ik heb een zeer ergendeb pannen op ge lopen wand een mijn gemeenten was zonder internet ge vallen en ik heb mijn vasten komjoeter moetten weg doen wand ik kon er niet mier met werken.
  Wat ik nu heb geprobeerd is vija mijn tabelet zeen meel naar je te sturen wat ik heb dat nog nooit gedaan….ik hop dat het gelukt is en dat je hem hebt toegerekend.
  Groetjes van je entingen verriend

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!