Wat weet jij van de Cliniclowns? Win € 75.-

Geplaatst op:
17/10/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win Bol.com cadeaubon.
Wat weet jij van de Cliniclowns? Win € 75.-

Doe gratis mee met de Quiz van Lot of Happinas. Speel mee en wie weet win je een Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 75,-. Wat weet jij van de Cliniclowns? Leuk dat je doet.

Lot of Happinas helpt de Cliniclowns

Ben jij bekend met de Cliniclowns en wil je er meer van weten? Doe mee met deze korte quiz en maak kans op een Bol.com cadeaubon van € 75.-. Om je kennis te testen mag je meedoen aan de quiz van 4 vragen. Na het maken van de quiz geef je je naam en adres door zodat ze weten waar ze de Bol.com cadeaubon naar toe moeten sturen.

Wat weet je van de Cliniclowns CliniClowns laten zich niet tegenhouden door bezoekverbod ziekenhuizen | Binnenland | AD.nl

Cliniclowns zorgen in ziekenhuizen of bij zieke kinderen thuis dat ze kunnen ontspannen en weer even kunnen lagen. Zo komen ze bij zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie weer even zichzelf kunnen zijn. Er zijn ruim 95 professioneel opgeleide clowns werkzaam. Dit zijn professionele acteurs en actrices die speciaal zijn opgeleid in ‘Health Care Clowning’. Deze Cliniclowns hebben een opleiding gevolgd op de kleinkunstacademie. Er zijn er die bij het theater hebben gewerkt en een speciale training hebben gekregen.

Waar worden ze ingezet 

Goed bezig! De Cliniclowns komen niet alleen in onze ziekenhuizen. Ze komen in Hospices, Revalidatie en behandelcentra, Scholen voor langdurig zieke kinderen en Kinderdagcentra voor kinderen met een beperking. Gelukkig kunnen kinderen thuis via de App in contact blijven met de Cliniclowns en zo een lastige dag iets kunnen verzachten. Ze kunnen zo videobellen met de clowns of liveshows bekijken. Wil je meer acties van Lot of Happiness bekijken? Kijk in de rubriek loterijen bij Lot of Happiness.

Wat zijn de vragen

  • Welk jaar is deze organisatie in Nederland opgericht?
  • Komen ze alleen in de ziekenhuizen?
  • Kun je thuis in contact komen met ze?
  • Hoeveel rode neuzen zie jij hieronder?

Lot of Happiness steunt de Cliniclowns

Wat weet jij van de Cliniclowns? Win € 75.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!