Lady Diana Officiële Postzegelvel nu te koop

Geplaatst op:
12/11/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Hoges korting!!
Lady Diana Officiële Postzegelvel nu te koop

Het Officiële Postzegelvel “Lady Diana of England 60th Anniversary 1961-2021” is nu te koop van € 9,50 voor slechts € 4,50. Plus de “Gouden Roos” inclusief verzendkosten.

Lady Diana Officiële Postzegelvel

Eindelijk is het zover Het Officiële Postzegelvel “Lady Diana of England 60th Anniversary 1961-2021” komt nu op de markt. U kunt dit mooie postzegelvel wat normaal € 9.50 kost kopen voor slechts € 4.50. Dit bedrag is inclusief de verzendkosten en de Gouden roos.

Lady Diana is de geliefde Engelse prinses die overleden is op 31 augustus 1997 door een auto-ongeluk. 25 jaar na haar dood is ze nog populair in de wereld en er een prachtig Postzegevel uitgegeven. Diana is in de geschiedenis de prinses van het volk en heeft met haar onbevangen gedrag de harten van miljoenen mensen geraakt. De Roos van Engeland.

Lady Diana Officiële Postzegelvel nu te koop

Wat kunt u verwachten

  • Bestellen van het Officiële Postzegelvel met zekerheid en garantie.
  • Deze organisatie is aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg.
  • Ontvang u bestelling 14 dagen thuis op zicht.
  • Bent u niet tevreden kunt u het binnen 14 dagen kosteloos stoppen.
  • Heeft u interesse in andere postzegels vellen.

Lady Diana nog steeds geliefd 

Bij deze actie kunt u een 24k goud vergulde ‘Engeland’s rose’ ontvangen. Alleen voor de eerste 250 bestellers is dit een mogelijkheid. U krijg bij u bestelling gratis biografie bladen waar u deze mooie collectie in kunt bewaren. De postzegels mogen alleen in het uitgifte land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet voor postverzending in Nederland. Veel plezier met dit mooie Officiële Postzegelvel, echte een prachtige aanvulling op u collectie.

Lady Diana Officiële Postzegelvel

Lady Diana Officiële Postzegelvel nu te koop

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!