Lady Diana Officiële Postzegelvel met korting

Geplaatst op:
05/08/2022
Geldig tot:
07/02/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Hoge korting!!
Lady Diana Officiële Postzegelvel met korting

Het Officiële Postzegelvel “Lady Diana of England 60th Anniversary 1961-2021” is nu te koop van € 9,50 voor slechts € 4,50. Plus de “Gouden Roos” inclusief verzendkosten.

Lady Diana Officiële Postzegelvel

Eindelijk is het zover Het Officiële Postzegelvel “Lady Diana of England 60th Anniversary 1961-2021” komt nu op de markt. U kunt dit mooie postzegelvel wat normaal € 9.50 kost kopen voor slechts € 4.50. Dit bedrag is inclusief de verzendkosten en de Gouden roos.

Ze is de geliefde Engelse prinses die overleden is op 31 augustus 1997 door een auto-ongeluk. 25 jaar na haar dood is ze nog populair in de wereld en er een prachtig Postzegevel uitgegeven. Diana is in de geschiedenis de prinses van het volk en heeft met haar onbevangen gedrag de harten van miljoenen mensen geraakt. De Roos van Engeland.

Wat kunt u verwachtenLady Diana Officiële Postzegelvel met korting

  • Bestellen van het Officiële Postzegelvel met zekerheid en garantie.
  • Deze organisatie is aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg.
  • Ontvang u bestelling 14 dagen thuis op zicht.
  • Bent u niet tevreden kunt u het binnen 14 dagen kosteloos stoppen.
  • Heeft u interesse in andere postzegels vellen.

Lady Diana nog steeds geliefd 

Bij deze actie kunt u een 24k goud vergulde ‘Engeland’s rose’ ontvangen. Alleen voor de eerste 250 bestellers is dit een mogelijkheid. U krijg bij u bestelling gratis biografie bladen waar u deze mooie collectie in kunt bewaren. De postzegels mogen alleen in het uitgifte land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet voor postverzending in Nederland. Veel plezier met dit mooie Officiële Postzegelvel, echte een prachtige aanvulling op u collectie.

Lady Diana van Engeland, icoon van de 20e Eeuw. Dit jaar herdenken wij haar 25e Sterfdag 1997-2022! Lady Diana, de geliefde Engelse prinses, overlijdt op 31 augustus 1997 door een auto-ongeluk. Nu, bijna 25 jaar na haar dood, is haar iconische status onveranderd. Diana is de prinses van het volk en heeft met haar onbevangen gedrag de harten van miljoenen geraakt: de Roos van Engeland.

Lady Diana Officiële Postzegelvel

Lady Diana Officiële Postzegelvel met korting

Laat een reactie achter.