Bij Oranje Fonds kans op cadeaubon t.w.v. €50.-

Geplaatst op:
12/03/2021
Geldig tot:
01/04/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een cadeaubon!
Kans op cadeaubon met deze Oranje Fonds actie

Oranje Fonds maakt het verschil. Raad het woord en maak en win een cadeaubon van € 50.-. Niemand staat er alleen voor. Doe je mee?

Gratis Oranje Fonds actie

Het Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties in het land de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Samen met het Oranje Fonds maak jij het verschil. Raad het woord en maak en win een cadeaubon van € 50.-. Is er iemand bij u in de buurt die wat extra aandacht kan gebruiken?

Het Oranje Fonds heeft de uitdaging dat er meer contact en betrokkenheid komt onder de mensen in Nederland. Het Fonds helpt tegen eenzaamheid om het verschil te maken en te bouwen aan een hechte band met anderen? Ze brengen mensen in contact en zorgt dat samenleven weer leuk gaat worden.

Nederland moet weer een fijn land worden om in te wonen, voor iedereen en daar maakt dit Fonds zich sterk voor met geld, kennis en aandacht. Het Fonds steunt elk jaar duizenden initiatieven die mensen met elkaar verbinden. Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij. Zijn er meer mensen eenzaam geworden door de gevolgen van het Coronavirus?

Verras die andere, doe je mee?Oranje Fonds maakt het verschil. Raad het woord en maak en win een cadeaubon van € 50.-.

  • Raad het woord en maak kans op een cadeaubon naar keuze 
  • Is er bij jou in de omgeving iemand die hulp kan gebruiken?
  • Help mee en word Vriend van het Oranje Fonds met een kleine donatie.
  • Wil je betrokken blijven schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.
  • Voor meer informatie over de Burendag kijk even hier.

Doe mee met deze sociale organisatie

Het oranje Fonds brengt mensen samen en maken samenleving mogelijk waarin niemand er alleen voor staat. Het oranjefonds doet dit door het organiseren van activiteiten met de landelijke Burendag die dit jaar georganiseerd word. Op deze dag komen buren samen op gezellige dingen te doen.

Wist u dat er in Nederland ruim één miljoen mensen in armoede leven. Deze mensen leven vaak in eenzaamheid en kunnen helaas niet meedoen met onze samenleving. Het fonds steunt vele sociale projecten die zorgen dat mensen uit de armoede worden gehaald. Wilt u het Fonds steunen? Maak elke een klein bedrag over om deze mensen te helpen.

Steun het Oranje Fonds

Kans op cadeaubon met deze Oranje Fonds actie

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!