Gratis postzegels voor een Moederdag kaart

Geplaatst op:
06/05/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis postzegel op je kaart!
Gratis postzegels voor een Moederdag kaart

Greetz geeft Gratis postzegels weg bij het versturen van een Moederdag kaart. Gebruik hiervoor de code: Postzegel. Maak je moeder blij met deze leuke gratis actie.

Gratis postzegels bij kaartje

Zoek een leuk Moederdag kaartje uit bij Greetz en ze versturen deze kaart helemaal gratis naar het adres wat je doorgeeft. Voor de kaart zijn de postzegels helemaal kosteloos. Zo is het versturen van een leuke kaart nog voordeliger en goedkoop natuurlijk. Gebruik wel de kortingscode: postzegel. Let op! Je moet wel ingelogd zijn of een gratis account aanmaken. Het aantal gratis postzegels zou snel op zijn, dus wees er snel bij.

Extra grappig is dat je met het sturen van de kaart kans maakt op een reis naar Curaçao. Hoe leuk is dat! Zo kun je iemand op een unieke en persoonlijke manier verrassen, en dat gaat gemakkelijk bij Greetz. Of je nu iemand wil feliciteren met haar verjaardag, bedankt wil zeggen met een kaartje of beterschap wenst met een boeket: Ze hebben een groot aanbod aan verrassingen voor ieder moment en voor elke leeftijd. Wil je iemand blij maken met een Moederdag kaart, een boeket bloemen bezorgen, een helium ballon of een ander cadeau geven? Het kan allemaal met Greetz!

Hoe werkt het

  1. Zoek je leukste Moederdag kaartje uit.
  2. Plaats je eigen tekst en/of foto’s in het kaartje.
  3. Log in bij MyGreetz of maak eenvoudig een gratis account
  4. Gebruik de kortingscode: Postzegel
  5. Wil je al een kaartje versturen?

Lekker Gratis toch!

Je kunt nu extra voordelig iemand verrassen met deze gratis postzegels actie van Greetz. Ze hebben een groot assortiment aan kaarten voor elke leeftijd. Wil je iemand blij maken met een kaart, een boeket bloemen bezorgen, een helium ballon of een ander cadeau geven? Het kan allemaal lekker goedkoop en super leuk bij Greetz! Greetz heeft meer leuke acties die je hier kunt bekijken. Voor  Gratis spullen en Gratis producten kijk even hier.

Gratis postzegels bij Greetz!

Gratis postzegels voor een Moederdag kaart

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!