Gratis Geluksdubbeltje van Wilhelmina

Geplaatst op:
11/03/2022
Geldig tot:
11/11/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Geluksdubbeltje!
Gratis Geluksdubbeltje van Wilhelmina

Gratis Geluksdubbeltje bestellen zonder verzendkosten! U kunt een bestelling plaatsen voor uzelf of om cadeau te doen, want zonder geluk vaart niemand wel!

Bestel het Gratis Geluksdubbeltje van Wilhelmina

De uitdrukking zonder geluk vaart niemand wel is bij veel mensen wel bekent. Profiteer daarom van deze actie waar u gratis een authentieke zilveren Wilhelmina ‘Geluksdubbeltje’ kunt bestellen. Zelf de verzendkosten zijn gratis.

Iedereen heeft wel eens een beetje geluk nodig in zijn of haar leven. We hebben er allemaal behoefte aan en pakken de kans aan om ‘het geluk aan onze zijde’ te krijgen. Een van de veel gebruikte gelukssymbool is het geluksmuntje. Dit is een klein muntje dat je altijd bij je draagt en hoopt dat het geluk brengt. Of het nu werkt of niet, het geeft vertrouwen en geloof in je eigen kunnen. Alleen dat is van onschatbare waarde.

Gratis GeluksdubbeltjeGratis Geluksdubbeltje van Wilhelmina

  • Metaal: is Zilver.
  • Portret: is van Koningin Wilhelmina.
  • Jaartal: 1926-1944.
  • Bijzonder: Authentieke zilveren Nederlandse 10 cent munt.
  • Maximaal 1 gratis Geluksdubbeltje per huisadres.
  • Wilt u meer gratis actie bekijken?

Waar is het Dubbeltje ontstaan. 

Het massief zilveren authentieke zilveren Wilhelmina Geluksdubbeltje komt uit 1926-1944 en is zeer bekend. In die tijd neemt de populariteit van het dubbeltje allen maar toe. Nederland is in de ban van het kleine zilveren muntje en gebruikt massaal het gelukssymbool. Het is in die tijd niet ongewoon om een speciale variant te bewaren in een oude sok of onder het kussen waar je ’s avonds op slaapt. Dit dubbeltje is origineel en daadwerkelijk in gebruik geweest. Het heeft toen gediend voor betaalmiddel in heel Nederland. Op dit originele zilveren dubbeltje zijn de gebruikssporen nog zichtbaar, wat de authenticiteit alleen maar benadrukt.

De uitgever wenst iedereen in Nederland veel geluk toe en daarom bieden ze, geheel gratis, een origineel, authentiek, massief zilveren Geluksdubbeltje aan. U kunt het Geluksdubbeltje helemaal gratis bestellen. U betaalt zelfs geen verzendkosten.

Gratis Geluksdubbeltje van Wilhelmina

Gratis Geluksdubbeltje van Wilhelmina

Laat een reactie achter.







Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!