Gratis ZERO POUND 2022 Herdenkingsbiljet

Geplaatst op:
19/09/2021
Geldig tot:
27/09/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis ZERO POUND 2022 Herdenkingsbiljet
Gratis ZERO POUND 2022 Herdenkingsbiljet

Bestel hier uw Gratis ZERO POUND 2022 Herdenkingsbiljet Ter herinnering aan ’s werelds langstzittende vorst Koningin Elizabeth. Betaal alleen de verzendkosten van € 3.95.

Gratis ZERO POUND 2022 Biljet 

Munt-Online geeft gratis deze ZERO POUND 2022 herdenkingsbiljet weg. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U kunt dit biljet Gratis online bestellen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt direct thuisbezorgd op het door u opgegeven adres. Er zitten geen verdere verplichtingen aan deze actie.

Diepe Rouw

Het zou u niet ontgaan zijn, Groot-Brittannië is in diepe rouw. De immens geliefde koningin Elizabeth II is op 96-jarige leeftijd overleden in haar kasteel Balmoral in Schotse hooglanden. Iedereen was geschokt door het nieuws wat toch onverwachts kwam. Er is een lange periode van rouw voor het Britse volk om hun koningin te herdenken, eren en afscheid te nemen. Het Engelse volk heeft van haar gehouden en zijn er trots op dat ze de koningin was van England. De harten van het Engelse volk zijn gebroken. De mensen zeggen dat het onvoorstelbaar is dat de meest wijze en standvastige vrouw, ons licht in de donkerste nachten, er niet meer is.

De herdenkingsuitgifteGratis ZERO POUND 2022 Herdenkingsbiljet

  • Maximaal 1 gratis per huisadres.
  • Strikt gelimiteerd; OP=OP.
  • Niet tevreden, geld terug.
  • Altijd vrijblijvend bestellen.
  • Echtheid gegarandeerd.
  • Achteraf betalen mogelijk.
  • Retourgarantie van 14 dagen.
  • Hoogste verzamelkwaliteit.

De langst zittende vorst

Koningin Elizabeth was de langstzittende vorst ter wereld. Ze heeft ruim 70 jaar het Britse volk gediend. Naast koningin van Groot-Brittannië is zij tevens koningin geweest van Noord-Ierland, Canada, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw Zeeland en de Commonwealth of Nations.

Het is tijd om een eerbetoon aan het leven en werk van de alom geliefde Koningin Elizabeth te geven. Dat is de reden dat Munt-Online u vandaag de kans bied om dit bijzondere en zeldzame Zero Pound Herdenkingsbiljet uit 2022 met het statige portret van Queen Elizabeth Gratis te bestellen. 2022 is het laatste jaar met het portret van de Queen op munten, postzegels en bankbiljetten.

Gratis ZERO POUND 2022 Herdenkingsbiljet

Gratis ZERO POUND 2022 Herdenkingsbiljet

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!