Gratis proefpakket VisionDirect Daglenzen

Geplaatst op:
04/12/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis proefpakket!
Gratis proefpakket VisionDirect Daglenzen

Wil je de nieuwe VisionDirect daglenzen eens proberen? Vraag een proefpakket aan van 10 stuks om ze 5 dagen te testen. Inclusief 10% korting op je eerste bestelling.

Gratis VisionDirect daglenzen

Wil je een keer gratis VisionDirect daglenzen proberen? Vraag een gratis proefpakket aan van everclear ELITE. Je ontvangt in totaal 10 daglenzen om te proberen. Gebruik de code Gratis5 om je gratis proefpakket aan te vragen. De daglenzen voelen aan alsof je ze niet draagt en hebben een optimale zuurstof doorlatendheid. Om de lenzen te ontvangen selecteer je de oog sterkte en klik op ‘doorgaan’ om je gegevens achter te laten. Het is wel de bedoeling om de verzendkosten te betalen.

In het gratis proefpakket zitten VisionDirect Daglenzen en een kortingsvoucher van 10% die zou kunnen gebruiken voor je eerste bestelling. Het is mogelijk dat er een oogonderzoek nodig is dat kan iets kosten. De korting van 10% is uitsluitend voor de eerste aankoop.

Wat zijn de pluspuntenGratis proefpakket VisionDirect Daglenzen

  • Deze daglenzen voelen aan alsof je ze niet draagt.
  • Ze geven heldere en gezond uitziende ogen.
  • Zo heb je elke dag nieuwe lenzen, zonder reiniging.
  • Dit is het beste voor je ogen! Bestel ze snel.
  • Voor meer aanbiedingen van gratis lenzen kijk even hier.

VisionDirect daglenzen zonder problemen

Deze VisionDirect Daglenzen dragen zo comfortabel dat je er totaal niet mee bezig bent. Ze zitten zalig en hebben een uitzonderlijk draagcomfort, deze contactlenzen behouden hun gladde zijdezachte oppervlak. Het is belangrijk om je ogen in de beste conditie te houden en dat is de reden dat deze lenzen 6 keer meer zuurstof doorlaten. En die optimale zuurstofdoorlaatbaarheid helpt bij heldere en gezond uitziende ogen.

Het voordeel van dit type lens is, geen dagelijkse schoonmaak en altijd optimaal draagvermogen. Je kunt optimaal werken achter je tablet, sporten, zwemmen, hardlopen is geen probleem, en aan het einde van de dag gooi je ze gewoon weg. Wil je meerdere merken proberen? We hebben op onze site nog meer leuke acties van ‘Gratis 5 paar daglenzen bij Eyecentre‘ of van coopervision een bekende specialist op het gebied van lenzen.

VisionDirect Daglenzen! Iets voor jou?

Gratis proefpakket VisionDirect Daglenzen

Laat een reactie achter.