Gratis 5 paar daglenzen bij Eyecentre

Geplaatst op:
05/07/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis daglenzen!
Tijdelijk gratis verzending van alle lenzen

Vraag tijdelijk gratis 5 paar daglenzen aan bij Eyecentre. Geef je sterkte door van je linker en rechteroog en ze worden gratis thuisbezorgd.

Wil je eens daglenzen proberen?

Vraag nu je gratis proefpakket aan bij Eyecentre. Daglenzen is de manier om op een veilige manier je lenzen te dragen. Dagelijks doe je frisse schone lenzen in die perfect zitten en je optimaal zicht vermogen geven. Zo draag je altijd schone lenzen en ervaar je eigenlijk nooit problemen.

Dit moet je weten

  • Je ervaart geen irritatie aan je ogen.
  • Lenzenvloeistof is niet meer nodig.
  • Je bent geen tijd kwijt met schoonmaken.
  • Geen zorgen als je een keer een lens kwijtraakt of beschadigt.
  • Je hebt maar één paar ogen!
  • Goed om daar zuinig op te zijn.
  • Wil je meer gratis lenzen aanvragen.
  • Doe hier je gratis aanvraag!

Voor welke lens Ga jij?

De klanten noemen comfort, gezondheid en betaalbaarheid de belangrijkste kenmerken voor het succesvol dragen van betaalbare daglenzen. Dailies Aquacomfort Plus zijn daglenzen die speciaal ontworpen zijn om aan deze behoeften te voldoen. De Dailies Aqua Comfort Plus Daglens heeft goede eigenschappen. Wist je dat dit de enige cilindrische daglens met knipperslag geactiveerde bevochtigingstechnologie is! De oppervlakte structuur van de lens zorgt voor een direct comfortabel gevoel na indoen van de lens. Door het Precision Curve™️ lensdesign zorgt deze daglens voor een hele goede stabiliteit en daardoor een zeer scherp zicht.

Door het dragen van een cilindrische daglens heb je iedere dag een schone lens in. Onderzoek wijst uit dat dit de veiligste multifocale zachte lenzen zijn die je kunt dragen. Daglenzen zijn de meest veilige manier van lenzen dragen. Elke dag doe je nieuwe schone lenzen in. Elke avond gooi je de lenzen weg. Zo draag je altijd schone lenzen. Je hebt geen irritatie aan je ogen, geen lenzenvloeistof nodig, en je bent geen tijd kwijt met schoonmaken. En geen zorgen als je een keer een lens kwijtraakt of beschadigt.

Gratis 5 paar bij Eyecentre

Ervaar het gemak van daglenzen! Vraag nu tijdelijk gratis 5 paar aan bij Eyecentre. Geef zelf je sterkte aan van je linker en rechteroog en ze worden gratis thuis bezorgd.

Laat een reactie achter.