Gratis 5 paar daglenzen bij Eyecentre

Geplaatst op:
16/01/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis 5 paar daglenzen bij Eyecentre

Vraag tijdelijk gratis 5 paar aan bij Eyecentre. Geef je sterkte door van je linker en rechteroog en ze worden gratis thuisbezorgd.

Wil je eens daglenzen proberen?

Vraag nu jouw gratis proefpakket aan bij Eyecentre. Daglenzen is de manier om op een veilige manier je lenzen te dragen. Dagelijks doe je frisse schone lenzen in die perfect zitten en je optimaal zicht vermogen geven. Zo draag je altijd schone lenzen en ervaar je eigenlijk nooit problemen.

De voordelen

Gratis 5 paar bij Eyecentre

Ervaar het gemak van daglenzen! Vraag nu tijdelijk gratis 5 paar aan bij Eyecentre. Geef zelf je sterkte aan van je linker en rechteroog en ze worden gratis thuis bezorgd.

Gratis Bausch+Lomb Ultra contactlenzen

Probeer nu gratis de nieuwste Bausch+Lomb Ultra contactlenzen. Vraag de voucher aan om een setje op te halen bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

Gratis contactlenzen

Door de MoistureSeal technologie zitten de lenzen aan het eind van de dag nog net zo comfortabel als aan het begin van de dag. Met deze voucher kun je gratis een setje op te halen bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Let op! Online bestellen is makkelijk en voordelig maar alleen een contactlens specialist of oogarts kan beoordelen welke contactlenzen geschikt zijn. Vindt een verkooppunt bij jou in de buurt.

Print je voucher uit!

Welke lenzen zijn geschikt voor jou? Kies en print je voucher uit waarmee je naar de dichtbijzijnde opticien kunt gaan om deze lenzen zelf te ervaren. Op zoek naar een verkooppunt van Bausch+Lomb lenzen bij jou in de buurt? Maak gebruik van de storelocator! Wil je meer acties bekijken met de zelfde actie?

Gratis Bausch+Lomb Ultra contactlenzen

Probeer nu gratis de nieuwste Bausch+Lomb Ultra contactlenzen. Vraag de voucher aan om een setje op te halen

Gratis proef contactlenzen aanvragen

Vraag met deze actie een paar gratis contactlenzen aan bij Acuvue. Vul je gegevens op het aanvraagformulier in. Dan sturen zij je een e-mail met een persoonlijke e-voucher.

Gratis Contactlenzen

Beleef de eerste ervaring met ACUVUE contactlenzen die je nu gratis kunt proberen, en zelf te ervaren hoe ze uw zicht kunnen veranderen. Ervaar het gemak van deze kwaliteit lenzen door dat je je bril niet meer hoeft te dragen. Deze actie is geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis proef contactlenzen aanvragen

Gratis proef contactlenzen aanvragen

Laat een reactie achter.