Video van de Sint met Gratis extraatje

Geplaatst op:
13/11/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Video van de Sint met Gratis extraatje

Ervaar een nieuw avontuur met deze persoonlijke Video van Sint. Profiteer van € 10,- korting gratis verjaardagsvideo, 5 recepten, gesigneerde kaart en envelop uit Spanje.

Ontvang de Video van Sint

Hoe gaan jullie pakjesavond vieren? Veel gezinnen maken jaarlijks gebruik van de Video van Sint om er echt een feest van te maken. Profiteer van € 10,- korting een gratis verjaardagsvideo, 5 recepten, gesigneerde kaart en een envelop uit Spanje. Dit complete pakket kost je nu slechts €19,95. Binnen 1 uur kun je video downloaden en dvd word binnen 24 uur verstuurd. Super leuk toch!

Video van de Sint met Gratis extraatje   Video van de Sint met Gratis extraatje

Het feest van Sinterklaas 

Het avondje van Sinterklaas wordt in Nederland vele jaren gevierd. Vanaf de middeleeuwen werd dit feest gevierd. Ons eigen sinterklaasfeest vieren we wel iets anders. Zo zijn er aanwijzingen dat de stad Dordrecht in het jaar 1360 sinterklaas vierden. Officieel valt sinterklaas op 6 december. Dat is de reden dat er in België nog steeds Sinterklaas wordt gevierd op 6 december.
Waarom wordt in Nederland pakjesavond op 5 december gevierd? Hebben we het nu verkeerd? Het zit in de dagen die vroeger werden ingedeeld. Bij ons begint nu de nieuwe dag om 24.00 uur ’s nachts. En in het verleden begon om 18.00 uur ’s avonds een nieuwe dag. Op 5 december in de avond Sinterklaas gevierd werd, was het voor hen 6 december.

Je eigen Video van Sint

Het leuke van deze actie is dat je binnen 5 minuten je eigen unieke persoonlijke videobericht samenstelt. De kinderen gaan dit heel leuk vinden en dit maakt van pakjes avond een gezellig feest. Bekijk hier de voordelen van deze actie. Hoe gaaf is het dat je op Sinterklaasavond een persoonlijke videoboodschap van de Sint kunt laten zien? In een filmpje van 14 minuten noemt hij allemaal leuke dingen over jouw gezin op. Op de Video van Sint vertelt hij waar de cadeautjes liggen. Spannend!

  • Het nieuwste avontuur van 2021.
  • Afspeelduur +/- 14 minuten.
  • Sint noemt de naam, leeftijd, lievelingseten en meer.
  • Kies tot en met 10 personen.
  • Je kunt kiezen uit een DVD of Download.
  • Roepnaam en leeftijd.
  • Kies uit ruim 300 onderwerpen.
  • 2 foto’s in het Grote Boek.
  • 3 Extra algemene Foto’s.
  • Verstopplaats cadeautjes.

Video van de Sint met Gratis extraatje

Video van de Sint met Gratis extraatje

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!