Liliana Fonds kennisquiz | Win Gratis Efteling tickets

Geplaatst op:
17/08/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis naar de Efteling!
Liliana Fonds kennisquiz | Win Gratis Efteling tickets

Win toegangstickets van de Efteling t.w.v. € 92,- plus een Kinderboekenpakket! Speel gratis mee met de Liliana Fonds kennisquiz en ga Gratis naar de Efteling.

Liliana Fonds kennisquiz

Doe mee aan de Kennisquiz van het Liliana Fonds. Maak kans op toegangstickets voor het pretpark de Efteling. Na je deelname maak kans op de Gouden Kinderboekenserie met leuke leesboeken voor jongere kinderen! Op dit moment zijn er ongeveer 40 miljoen kinderen met een handicap in diverse arme landen die dringend u steun nodig hebben.

Het Liliane Fonds zet zich in voor de kinderen en jongeren met een handicap ze gelijkwaardig en zo volledig mogelijk mee te laten doen. Thuis, in spel en sport, op school, in werk en in de gemeenschap in het algemeen. Hun leven heeft de hoogst haalbare kwaliteit. Dat is de visie van het Liliane Fonds, ofwel hun toekomstdroom.

Liliane Fonds?

Kinderen die een handicap hebben en opgroeien in armoede krijgen geen eerlijke kans. Na de internationale conventies over de rechten van mensen met een handicap. Hebben ze beperkt toegang tot onderwijs, gezondheidszorg of de arbeidsmarkt. Zij worden belemmerd, door hun handicap en door maatschappelijke uitsluiting. Hun grootste beperking is het gebrek aan een eerlijke kans.

Het Liliane Fonds gaat zorgen dat de levenskwaliteit en toekomstkansen van deze kinderen verbeteren. Dit doen ze samen met partnerorganisaties uit de buurt. Het Liliane Fonds maakt hun leef-, speel- en leerwereld toegankelijker en dragen we bij aan een betere samenleving. De kinderen kunnen daarin meedoen ondanks hun handicap.

Van alle kinderen met een handicap woont 80% in de armste delen van de wereld. De oorzaak van deze situatie is de armoede die het extra lastig maakt voor de mensen met een handicap. Omgekeerd leidt een beperking meestal tot nog meer armoede. De grootste beperking is het gebrek aan een eerlijke kans. Ze worden belemmerd, door hun handicap en maatschappelijke uitsluiting en stigma’s. Samen met lokale organisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika verbetert het Liliane Fonds de levenskwaliteit en toekomstkansen van deze kinderen.

Liliana Fonds kennisquiz | Win Gratis Efteling tickets

Liliana Fonds kennisquiz | Win Gratis Efteling tickets

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!