Gratis je Sinterklaasschoen zetten bij de Supermarkt

Geplaatst op:
18/11/2020
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis je schoen zetten.
Gratis je Sinterklaasschoen zetten bij de Supermarkt

Het is weer bijna Sinterklaas, tijd voor de kinderen om hun schoen te zetten in de Supermarkt. Zoek je favorieten supermarkt uit en haal je Sinterklaasschoen op.

Zet je Sinterklaasschoen

Hoe leuk is het om samen met dat kinderen naar de supermarkt te gaan om een leuke Sinterklaas knutselplaat op te halen. Print of haal een mooie Sinterklaas kleurplaat om in te kleuren en te vouwen en deze aan de Sint te geven in de verschillende supermarkten. Het is nu de spannendste tijd van het jaar voor de kleine kinderen en het de hoogste tijd om je schoen te zetten?

Maak een mooie kleurplaat voor de Sint of van zwarte piet en zet hem in de supermarkt bij jou in de buurt. Misschien zit er morgenochtend wel een handvol pepernoten, een chocoladeletter of een ander cadeautje in je schoen!

Hieronder vind je een heleboel supermarkten met superleuke Sinterklaas afbeeldingen waar je een leuke schoentje of kleurplaat kunt halen. Kleur of bouw je eigen pakjesboot, Zwarte Piet, het paard ‘oh zo snel’ en natuurlijk de Goede Sint zelf. Er zitten ook gemakkelijke kleurplaten tussen voor de allerkleinsten.

Kies de Supermarkt voor je Sinterklaasschoen

Kom je ook?

Gratis je Sinterklaasschoen zetten bij de Supermarkt

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!