Gratis Sinterklaasacties bij je Supermarkt

Geplaatst op:
15/11/2022
Geldig tot:
06/03/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis je schoen zetten.
Gratis Sinterklaasacties bij je Supermarkt

Het is weer bijna Sinterklaas, tijd voor de kinderen om mee te doen met de Supermarkt Sinterklaasacties. Zoek je favorieten supermarkt voor de leukste acties.

Gratis Sinterklaasacties

Hoe leuk is het om samen met dat kinderen naar de supermarkt te gaan voor de leuke Sinterklaasacties. Print of haal een mooie Sinterklaas kleurplaat om in te kleuren en te vouwen en deze aan de Sint te geven in de verschillende supermarkten. Het is nu de spannendste tijd van het jaar voor de kleine kinderen en het de hoogste tijd om je schoen te zetten?

Maak een mooie kleurplaat voor de Sint of van zwarte piet en zet hem in de supermarkt bij je in de buurt. Misschien zit er morgenochtend wel een handvol pepernoten, een chocoladeletter of een ander cadeautje in je schoen!

Hieronder vind je veel supermarkten met leuke Sinterklaasacties waar je een leuke schoentje of kleurplaat kunt halen. Kleur of bouw je eigen pakjesboot, Zwarte Piet, het paard ‘oh zo snel’ en natuurlijk de Goede Sint zelf. Er zitten ook gemakkelijke kleurplaten tussen voor de allerkleinsten.

Supermarkten voor Sinterklaasacties

Kom je ook?

Gratis je Sinterklaasschoen zetten bij de Supermarkt

Laat een reactie achter.