Seniorenpas met Gratis cadeaubon t.w.v. € 35.-

Geplaatst op:
07/05/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeau van € 35.-.
Seniorenpas

Scoor altijd voordeel met de Seniorenpas! Ontvang de Seniorenvoordeelkaart voor slechts € 3.- per maand inclusief Gratis cadeaubon t.w.v. € 35.-

Voordelige Seniorenpas 

Ontvang nu met de Seniorenvoordeelpas met Gratis cadeaubon t.w.v. € 35.-. Meld u aan voor de Senioren Voordeelpas (50+) en profiteer van de voordelen van € 3.- per maand. Vul u gegevens in en vraag uw Seniorenvoordeelkaart aan en profiteer van de voordelen.

Met de Seniorenpas ontvang u exclusieve ledenkorting bij 200 verschillende webwinkels. Deze pas waar u € 34.95 per jaar voor betaald heeft u binnen enkele aankopen terugverdient. Ontvang korting bij het afsluiten van een zorgverzekering, etentjes, vakanties en op u energiecontract. U komt in aanmerking voor de Seniorenpas vanaf 50 jaar.

De Seniorenpas is er voor u!Seniorenpas

  • Ontvang korting bij minimaal 200 webwinkels.
  • U kunt tot 10% besparen op uw zorgverzekering.
  • Veel voordeel op gezellig uitjes, etentjes en natuurlijk vakanties.
  • Gratis deelname aan het jaarlijks energiecollectief.
  • Geldig bij zeker 1000 lokale winkels en restaurant.
  • Ontvang korting bij een andere energieaanbieder.
  • Na u bestelling scoort u de mooiste cadeaus.

Pak u voordeel

Met deze actie willen ze bekend maken dat ze een deal hebben gesloten met veel webshops. Alle leden van de Seniorenpas krijgen nu altijd een hoge korting bij diverse webshops. Kijk snel even op de website van Seniorenvoordeelpas voor alle winkels waar u korting kunt krijgen. Er zijn diverse acties van de Seniorenvoordeelpas waar alle 50 plussers gebruikt van mogen maken. Zo zijn er goedkope dagjes uit en voordelige acties om online te shoppen. Wist u dat er zeker 100000 mensen zijn die de pas gebruiken en er veel plezier aan beleven? Doet u mee om geld te besparen en leuke uitje te maken?

Voor ouderen met een kleine beurs

Deze Seniorenpas ondersteunt 50-plussers die niet zoveel te besteden hebben en kunnen voor een klein bedrag per jaar profiteren van vele voordelen. Zo kunnen ze uitgaan en mensen ontmoeten en wellicht een relatie of vriendschap opbouwen. Deze organisatie wil zo voorkomen dat onze ouderen thuis gaan zitten en niets meer ondernemen. De initiatiefnemers schenken van elke verkochte pas 1 euro aan een stichting die de ouderen ondersteunt. Denkt u na het afsluiten, dit wil ik eigenlijk niet. Dat is dan geen probleem u kunt binnen 14 dagen het abonnement gratis stopzetten.

Pashouder met voordeel!

Bent u nieuwe klant en heeft u de Seniorenpas ontvangen? De pashouder mag lekker voordelig gaan shoppen bij vele online winkels. Zo ontvangt u bij Madurodam, CenterParcs, Bobbejaanland altijd een mooie korting. Zo pak je snel voordeel bij de aanschaf van een nieuwe outfit, lekker weekend weg of een dagje naar een pretpark.

De webshops zijn bij iedereen bekend en is de grootste online winkelketen van Nederland. Alle pashouders profiteren direct bij de inkopen die u doet bij deze online shops. Shop met voordeel naar Mode, Huis, Tuin, Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. Vindt u het lastig online u voordeel te pakken omdat u geen computer heeft? Laat u kinderen of kleinkinderen u helpen, die vinden het leuk en helpen u graag. Veel plezier met de seniorenpas u zult er geen spijt van krijgen. Nog een prettige dag en veel plezier met het voordeel dat u pakt met deze actie.

Seniorenpas met Gratis cadeaubon t.w.v. € 35.-

Seniorenpas met Gratis cadeaubon t.w.v. € 35.-

Laat een reactie achter.