Gratis Seniorenpas altijd 10% korting bij de Hema
Geplaatst op:
12/04/2018
Geldig tot:
Categorie:
Uw voordeel:
Vraag de gratis pas aan.

Scoor altijd voordeel met de Seniorenpas! Betaal jaarlijks € 28.95 en u ontvangt altijd korting op aankopen. Profiteer van 10% korting bij HEMA.

Gratis Seniorenpas

Met de Seniorenpas ontvang je exclusieve ledenkorting bij 200 verschillende webwinkels. Deze pas waar u € 28.95 per jaar voor betaald heeft u binnen een aantal aankopen terug verdient. Ontvang korting bij het afsluiten van een zorgverzekering, etentjes, vakanties en op u energiecontract. U komt in aanmerking voor de Seniorenpas vanaf 50 jaar. Na inschrijving ontvangt u een welkomstcadeau van minimaal € 90,-.

De Seniorenpas voordelen

  • Ontvang korting bij minimaal 200 webwinkels.
  • U kunt tot 10% besparen op uw zorgverzekering.
  • Veel voordeel op gezellig uitjes, etentjes en natuurlijk vakanties.
  • Gratis deelname aan het jaarlijks energiecollectief.
  • Geldig bij zeker 1000 lokale winkels en restaurant.
  • Ontvang € 200,- retour bij een andere energieaanbieder.
  • Na u bestelling krijgt gratis een jaarlijkse HealthCheck.

Korting bij de HEMA

Met deze actie willen ze bekend maken dat ze een deal hebben gesloten mat de HEMA. Alle leden van de Seniorenpas krijgen nu altijd 10% korting en alle aankopen van de HEMA. Kijk op de site van Seniorenvoordeelpas voor alle winkels waar u korting kunt krijgen. Er zijn meer acties van de Seniorenvoordeelpas.

Voor ouderen met een kleine beurs

Deze Seniorenvoordeelpas ondersteunt 50-plussers die niet zoveel te besteden hebben. Ze kunnen voor een klein bedrag per jaar profiteren van vele voordelen. Zo kunnen ze uitgaan en mensen ontmoeten en wellicht een relatie of vriendschap opbouwen. Zo wil deze organisatie te voorkomen dat onze ouderen thuis gaan zitten en niets meer ondernemen. De initiatiefnemers schenken van elke verkochte pas 1 euro aan een stichting die de ouderen ondersteunt. Denkt u na het afsluiten dit wil ik eigenlijk niet. Geen probleem u kunt binnen 14 dagen het abonnement gratis stopzetten.

Ontvang een Gratis Seniorenpas! Gratis Seniorenpas altijd 10% korting bij de Hema

Laat een reactie achter.