Gratis Seniorenpas met altijd 6% korting bij Wehkamp

Geplaatst op:
14/04/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Altijd korting Wehkamp!
Gratis Seniorenpas met altijd 6% korting bij Wehkamp

Scoor altijd voordeel met de Seniorenpas! Betaal jaarlijks € 28.95 en ontvang een hoge korting op u online aankopen waaronder 6% bij Wehkamp.

Voordelige Seniorenpas

Met de Seniorenpas ontvang je exclusieve ledenkorting bij 200 verschillende webwinkels. Deze pas waar u € 28.95 per jaar voor betaald heeft u binnen een aantal aankopen terugverdient. Ontvang korting bij het afsluiten van een zorgverzekering, etentjes, vakanties en op u energiecontract. U komt in aanmerking voor de Seniorenpas vanaf 50 jaar. Na inschrijving ontvangt u een welkomstcadeau van minimaal € 90,-. U ontvangt gegarandeerd korting bij Wehkamp tot wel 6%.

De Seniorenpas voordelenGratis Seniorenpas met altijd 6% korting bij Wehkamp

  • Ontvang korting bij minimaal 200 webwinkels.
  • U kunt tot 10% besparen op uw zorgverzekering.
  • Veel voordeel op gezellig uitjes, etentjes en natuurlijk vakanties.
  • Gratis deelname aan het jaarlijks energiecollectief.
  • Geldig bij zeker 1000 lokale winkels en restaurant.
  • Ontvang € 200,- retour bij een andere energieaanbieder.
  • Na u bestelling krijgt gratis een jaarlijkse HealthCheck.
  • Direct voordeel bij Wehkamp.

Korting bij Wehkamp

Met deze actie willen ze bekend maken dat ze een deal hebben gesloten met de Wehkamp. Alle leden van de Seniorenpas krijgen nu altijd 10% korting en alle aankopen bij de Lidl. Kijk op de site van Seniorenvoordeelpas voor alle winkels waar u korting kunt krijgen. Er zijn meer acties van de Seniorenvoordeelpas.

Voor ouderen met een kleine beurs

Deze Seniorenpas ondersteunt 50-plussers die niet zoveel te besteden hebben. Ze kunnen voor een klein bedrag per jaar profiteren van vele voordelen. Zo kunnen ze uitgaan en mensen ontmoeten en wellicht een relatie of vriendschap opbouwen. Zo wil deze organisatie te voorkomen dat onze ouderen thuis gaan zitten en niets meer ondernemen. De initiatiefnemers schenken van elke verkochte pas 1 euro aan een stichting die de ouderen ondersteunt. Denkt u na het afsluiten dit wil ik eigenlijk niet. Geen probleem u kunt binnen 14 dagen het abonnement gratis stopzetten.

Pashouder met voordeel!

Bent u nieuwe klant en heeft u de Seniorenpas ontvangen? De pashouder mag lekker voordelig gaan shoppen bij vele online winkels. Zo ontvangt u bij de Wehkamp tot wel 6% korting op de gehele collectie en bij de Wehkamp wel 6% korting. Zo pak je snel voordeel bij de aanschaf van een nieuwe outfit?

Het warenhuis Blokker is bij iedereen bekend en is de grootste online winkelketen van Nederland. Pashouders profiteren direct bij inkopen die je doet bij Blokker. Shop met voordeel naar Mode, Huis, Tuin, Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond.

Ontvang een Gratis Seniorenpas! 

Gratis Seniorenpas met altijd 6% korting bij Wehkamp

Laat een reactie achter.