Seniorenpas met gratis wijncheque!

Geplaatst op:
20/06/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Altijd Gratis korting!
Gratis Seniorenpas met gratis wijncheque!

Scoor altijd voordeel met de Seniorenpas! Betaal maandelijks € 2.49 en claim nu uw gratis wijncheque t.w.v. € 20,- van Wijnvoordeel. Profiteer van nog meer voordelen.

Voordelige Seniorenpas

Met de Seniorenpas ontvang je exclusieve ledenkorting bij 200 verschillende webwinkels. Deze pas waar u € 28.95 per jaar voor betaald heeft u binnen een aantal aankopen terugverdient. Ontvang korting bij het afsluiten van een zorgverzekering, etentjes, vakanties en op u energiecontract. U komt in aanmerking voor de Seniorenpas vanaf 50 jaar. Na inschrijving ontvangt u een welkomstcadeau van minimaal € 90,-. U ontvangt gegarandeerd korting en een gratis wijncheque  t.w.v. € 20,- van Wijnvoordeel,

De Seniorenpas is er voor u!Gratis Seniorenpas met gratis wijncheque!

  • Ontvang korting bij minimaal 200 webwinkels.
  • U kunt tot 10% besparen op uw zorgverzekering.
  • Veel voordeel op gezellig uitjes, etentjes en natuurlijk vakanties.
  • Gratis deelname aan het jaarlijks energiecollectief.
  • Geldig bij zeker 1000 lokale winkels en restaurant.
  • Ontvang € 200,- retour bij een andere energieaanbieder.
  • Na u bestelling krijgt gratis wijncheque € 20,- van Wijnvoordeel,

Korting bij vele webshops

Met deze actie willen ze bekend maken dat ze een deal hebben gesloten met veel webshops. Alle leden van de Seniorenpas krijgen nu altijd een hoge korting bij diverse webshops. Kijk snel even op de website van Seniorenvoordeelpas voor alle winkels waar u korting kunt krijgen. Er zijn diverse acties van de Seniorenvoordeelpas waar alle 50 plussers gebruikt van mogen maken. Zo zijn er goedkope dagjes uit en voordelige acties om online te shoppen. Wist u dat er zeker 100000 mensen zijn die de pas gebruiken en er veel plezier aan beleven? Doet u mee om geld te besparen en leuke uitje te maken?

Voor ouderen met een kleine beurs

Deze Seniorenpas ondersteunt 50-plussers die niet zoveel te besteden hebben en kunnen voor een klein bedrag per jaar profiteren van vele voordelen. Zo kunnen ze uitgaan en mensen ontmoeten en wellicht een relatie of vriendschap opbouwen. Deze organisatie wil zo voorkomen dat onze ouderen thuis gaan zitten en niets meer ondernemen. De initiatiefnemers schenken van elke verkochte pas 1 euro aan een stichting die de ouderen ondersteunt. Denkt u na het afsluiten dit wil ik eigenlijk niet, geen probleem u kunt binnen 14 dagen het abonnement gratis stopzetten.

Pashouder met voordeel!

Bent u nieuwe klant en heeft u de Seniorenpas ontvangen? De pashouder mag lekker voordelig gaan shoppen bij vele online winkels. Zo ontvangt u bij Madurodam, CenterParcs, Bobbejaanland altijd een mooie korting. Zo pak je snel voordeel bij de aanschaf van een nieuwe outfit, lekker weekend weg of een dagje naar een pretpark.

De webshops zijn bij iedereen bekend en is de grootste online winkelketen van Nederland. Alle pashouders profiteren direct bij de inkopen die u doet bij deze online shops. Shop met voordeel naar Mode, Huis, Tuin, Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. Vindt u het lastig online u voordeel te pakken omdat u geen computer heeft? Laat u kinderen of kleinkinderen u helpen, die vinden het leuk en helpen u graag. Veel plezier met de seniorenpas u zult er geen spijt van krijgen. Nog een prettige dag en veel plezier met het voordeel dat u pakt et deze actie.

Ontvang een Gratis Seniorenpas! 

Gratis Seniorenpas met gratis wijncheque!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!