Registreer je nu voor RADAR+ online

Geplaatst op:
19/10/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis RADAR+ online!
Registreer je nu gratis voor RADAR+ online

Registreer je voor RADAR+ online. Het RADAR+ online platform staat boordevol handige (bespaar)tips en verrijking & verdieping van artikelen uit het magazine.

Registreer je voor RADAR+ online 

Door je gratis te registreren voor RADAR+ online. Het RADAR+ online platform staat bomvol handige bespaar tips, columns, interessante podcasts en verrijking & verdieping van artikelen uit het magazine. Maak snel een gratis account aan en profiteer van de mooie prijzen!

Profiteer van RADAR+ online

  • Je krijgt toegang tot vele gratis artikelen.
  • Bewaar je interessante artikelen in je eigen archief.
  • Ontvang wekelijks de digitale nieuwsbrief.
  • Lees alles over handige bespaar tips, columns en interessante podcasts.
  • Voor meer Tv Gidsen kun je even kijken op Gratis247.nl.

De Doelgroep RADAR+

RADAR+ ia gericht op vrouwen en mannen van 40+ die in hun drukke leven alles zo praktisch en geordend  willen indelen. Mensen die verstandig met hun geld omgaan, zich niet laten belazeren en bezuinigen niet zien als een straf zien. Ook voor jongeren die net op kamers gaan is RADAR+ reuzehandig; waar lees je anders hoe je een financiële planning maakt, de koelkast fris en schoon houdt en het perfecte eitje bakt? Er geen tijdschrift waar de lezer zo veel informatie en tips ontvangen. Altijd optimistisch van toon en oplossingen biedend voor de meest uiteenlopende zaken. RADAR+ weet raad en haalt het beste uit je geld, maar ook uit jezelf.

Interesse in een abonnement

Wanneer je dit leuke magazine leest en regelmatig inlogt, kun je optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden die dit abonnement te bieden heeft. Neem je een abonnement op het tijdschrift dat 6 x per jaar en online verschijnt, profiteer je van nieuwe artikelen en (bespaar)tips.

Je kunt op elk gewenst apparaat inloggen en jouw eigen online omgeving bezoeken. De leukste artikelen lees je in het magazine, filmpjes zijn het handigste te bekijken op je computer of tablet en voor de nieuwste tips kijk je eenvoudig op je smartphone. Je kunt het helemaal zelf bepalen! Wij zorgen in ieder geval voor een hele goede leesbaarheid op alle apparaten.

Meld je Gratis aan bij RADAR+ Online 

Registreer je nu gratis voor RADAR+ online

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!