Gratis RADAR+ magazine

Geplaatst op:
22/05/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis RADAR+ tijdschrift!
Gratis RADAR+ magazine

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van RADAR+ en ontvang gratis een exemplaar van het RADAR+ magazine! Het RADAR+ online platform staat boordevol handige (bespaar)tips.

Registreer je voor RADAR+

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van RADAR+ en ontvang gratis een exemplaar van het RADAR+ magazine! RADAR+ biedt waardevolle bespaartips, oplossingen en ideeën waar je echt iets aan hebt. Het magazine zit boordevol inspiratie om je lichaam en geest gezond te houden.

Wil je het RADAR+ magazine liever in je brievenbus ontvangen? Of geef je de voorkeur aan het digitaal lezen van RADAR+? Let op! We kunnen maximaal 200 exemplaren van het papieren magazine per editie aanbieden. Is dit aantal is bereikt, bieden we alleen nog het digitale nummer aan.

Profiteer van  deze actieGratis RADAR+ magazine

  • Je krijgt toegang tot vele gratis artikelen.
  • Bewaar je interessante artikelen in je eigen archief.
  • Ontvang wekelijks de digitale nieuwsbrief.
  • Lees alles over handige bespaar tips, columns en interessante podcasts.
  • Voor meer Tv Gidsen kun je even kijken op Gratis247.nl.

De Doelgroep

RADAR+ is speciaal ontworpen voor mannen en vrouwen van 40 jaar en ouder die streven naar praktische en georganiseerde levensstijl, zelfs in de drukte. Het richt zich op mensen die verstandig met hun geld willen omgaan, zich niet willen laten misleiden en bezuinigen niet voor straf doen. Het tijdschrift is zeer nuttig voor jongeren die net op kamers gaan. Waar anders kun je leren hoe je een financiële planning maakt, je koelkast fris en schoon houdt, en het perfecte eitje bakt?

RADAR+ biedt de lezer een schat aan informatie en tips. Het is een bron van kennis die nergens anders te vinden is. Het tijdschrift heeft altijd een optimistische toon en biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende zaken. Het magazine voorziet je van advies en helpt je het beste uit je geld én jezelf te halen.

Interesse in een abonnement

Geniet van het lezen met dit geweldige magazine en regelmatig inlogt, kun je optimaal profiteren van alle mogelijkheden die dit abonnement te bieden heeft. Met een abonnement op het tijdschrift, dat zes keer per jaar zowel in print en online verschijnt, ontvang je continu nieuwe artikelen en waardevolle (bespaar)tips.

Je hebt de vrijheid om op elk gewenst apparaat in te loggen en je eigen online omgeving te verkennen. De meest boeiende artikelen lees je in het magazine, video’s kunnen het best bekeken worden op je computer of tablet. Voor de nieuwste tips kun je eenvoudig op je smartphone terecht. Jij bepaalt volledig hoe je de content consumeert! We zorgen er in ieder geval voor dat alles optimaal leesbaar is op elk apparaat.

Gratis RADAR+ Tijdschrift

Gratis RADAR+ magazine

Laat een reactie achter.