Vraag Gratis RADAR+ magazine aan

Geplaatst op:
16/12/2020
Geldig tot:
25/01/2024
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis RADAR+ tijdschrift!
Vraag Gratis RADAR+ magazine aan

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van RADAR+ en ontvang gratis een exemplaar van het RADAR+ magazine! Het RADAR+ online platform staat boordevol handige (bespaar)tips.

Registreer je voor RADAR+

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief van RADAR+ en krijg een gratis exemplaar van het RADAR+ magazine cadeau! In dit magazine ontdek je kostbare besparingstips, doeltreffende oplossingen en creatieve ideeën die je werkelijk vooruithelpen. Het tijdschrift barst van de inspiratie om je fysieke en mentaal welzijn te koesteren.

Heb je liever het RADAR+ magazine in je brievenbus? Of geef je de voorkeur aan het digitale lezen van RADAR+? Let op: we kunnen maximaal 200 exemplaren van het gedrukte magazine per editie aanbieden. Is dit aantal bereikt, bieden we alleen nog het digitale nummer aan.

Profiteer van  deze actieGratis RADAR+ magazine

  • Je krijgt toegang tot vele gratis artikelen.
  • Bewaar je interessante artikelen in je eigen archief.
  • Ontvang wekelijks de digitale nieuwsbrief.
  • Lees alles over handige bespaar tips, columns en interessante podcasts.
  • Voor meer Tv Gidsen kun je even kijken op Gratis247.nl.

De Doelgroep

RADAR+ is speciaal ontworpen voor mannen en vrouwen van 40 jaar en ouder die streven naar een praktische en georganiseerde levensstijl, zelfs in drukke tijden. Het richt zich op mensen die verstandig met hun geld willen omgaan, niet misleid willen worden en bezuinigen geen straf vinden. Het tijdschrift is zeer nuttig voor jongeren die net op kamers gaan, is het voor een breder publiek interessant.

Waar anders kun je leren hoe je een financiële planning maakt, je koelkast fris en schoon houdt, en het perfecte eitje bakt? RADAR+ biedt de lezers een schat aan informatie en tips die nergens anders te vinden zijn. Het tijdschrift heeft altijd een optimistische toon en biedt oplossingen voor een breed scala aan onderwerpen. Het voorziet je van advies en helpt je het beste uit je geld én jezelf te halen.

Interesse in een abonnement

Geniet van een verrijkende leeservaring met dit uitstekende magazine en haal het meeste uit je abonnement door regelmatig in te loggen. Met dit abonnement ontvang je zes keer per jaar een gedrukte versie en online toegang tot nieuwe artikelen en waardevolle bespaartips.

Je hebt de vrijheid om op elk apparaat in te loggen en je eigen online omgeving te ontdekken. De meest boeiende artikelen vind je in het tijdschrift, en de video’s het best bekeken kunnen worden op je computer of tablet. Voor de nieuwste tips kun je eenvoudig je smartphone gebruiken. Jij hebt volledige controle over hoe je de content consumeert! We zorgen er in ieder geval voor dat alles perfect leesbaar is op elk apparaat.

Gratis RADAR+ Tijdschrift

Gratis RADAR+ magazine

Laat een reactie achter.