Pearle lenzen Gratis proberen en starterskit cadeau

Geplaatst op:
17/09/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis lenzen!
Pearle lenzen 2 maanden Gratis proberen

Draag je contactlenzen en wil je gratis een ander merk proberen? Bij Pearle lenzen kun je nu gratis proberen de lenzen proberen. Maak snel een afspraak.

Gratis Pearle lenzen

Bestel de Pearle lenzen eenvoudig en snel in de online webshop. Het is wel belangrijk dat je nog geen lenzen van Pearle afneemt en dit de eerste keer is. Probeer ze nu gratis uit! Ga direct naar de rubriek maandlenzen, dag lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Wil je een abonnement nemen krijg je ze gratis thuisbezorgt. De contactlenzen zijn zeker goedkoper bij een abonnement en de losse lenzen zijn altijd duurder. Na het afsluiten van je lenzen abonnement krijg je de eerste 2 maanden gratis.

Pearle lenzenabonnement

Neem je een lenzenabonnement, bij Pearle worden je lenzen en vloeistof elke maand gratis thuis afgeleverd. Een ideale manier om altijd de juiste voorraad in huis te hebben en pak je nooit mis. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, het pakketje past in de brievenbus. Het is mogelijk dat naar een van de winkels komt om je lenzen op te halen.

Gratis lenzen starterskit 

Bij het beginnen met contactlenzen kan het even wennen zijn. Bij Pearle ontvang je na de eerste oogmeting, die € 35,- kost, een speciale lenzen starterskit cadeau. Je kunt deze kit ophalen in een van hun winkels. De starterkit bevat handige tips en trucs om het dragen van lenzen aangenamer te maken. Praat met de Pearlespecialist, kun je bespreken wat je nodig hebt en bij eventuele problemen, zal hij of zij je graag verder helpen. Ze zullen naar de beste oplossing voor jou zoeken! De Pearlespecialist meet de oogdruk, beoordeelt de gevoeligheid van je ogen en kijkt naar eventuele littekens.

Voordelen van Maandlenzen

  • Bij Pearle lenzen eenvoudige hantering.
  • Geschikt voor beginners, door het dikkere materiaal.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Goedkoper daglenzen bij regelmatig dragen.
  • Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid.
  • Flexibel gebruik.
  • Voor meer lenzen actie kijk bij Gratis proefpakket VisionDirect Daglenzen.

Pearle lenzen Gratis proberen

Pearle lenzen 2 maanden Gratis proberen

Laat een reactie achter.