Online enquête maken en geld verdienen

Geplaatst op:
10/05/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Verdien geld en cadeaubonnen
Online enquête maken en geld verdienen

Wil je thuis geld verdienen door een online enquête maken en gratis producten te testen? Bij YouGov ontvang je geld of cadeaubonnen van de grote webshops bij deelname.

Gratis Online enquête maken bij YouGov

Weet je dat het Marktonderzoeksbureau YouGov actief is in Nederland. Ze onderzoeken wat Nederlanders denken en doen. Je kunt meedoen aan de onderzoeken waar je geld kunt verdienen. Alle resultaten van deze onderzoeken worden in nieuwsartikelen vermeld en worden door organisaties over de hele wereld gebruikt om de juiste beslissingen te nemen.

Je krijgt met regelmaat vragen die mag beantwoorden, en gaan over uiteenlopende onderwerpen. Iedere keer dat je een enquête voltooid ga je punten ontvangen. Hoe langer de enquête, des te meer punten je gaat ontvangen. Heb je genoeg punten hebt verzameld, mag je deze inwisselen voor een leuk geld bedrag. Het geld wordt binnen 1-3 werkdagen op je bankrekening gestort.

Het geven van jouw mening wordt beloond met steeds een vast bedrag voor speciale activiteiten en het winnen van cadeaubonnen in de maandelijkse quiz van 3 vragen. Vind je het leuk om in je eigen tijd een online enquête te maken. Grijp nu je kans, schrijf je gratis in en maak direct kans op cash en cadeaubonnen.

De actieOnline enquête maken en geld verdienen

  • Iedereen mag zich gratis inschrijven.
  • Start met Gratis Online enquête maken.
  • Geen verdere verplichtingen.
  • Maak de leukste enquêtes en verdien cadeaubonnen.
  • Wil meedoen schrijf je hier in.
  • Voor meer bedrijven die dit aanbieden kijk even hier.

Waarom meedoen

Goede vraag! Waarom zou je meedoen. Je moet het leuk vinden om een gratis enquête te maken. Je met het inleveren van je gemaakte enquête cash en cadeau bonnen verdienen. Zo kun je eenvoudig een centje bij verdienen. Doe mee met het een onderzoek en maak automatisch kans. Je kunt 31 december 2020 meedoen met deze actie. Het invullen van een vragenlijst of het testen van producten is zo leuk en het levert nog een leuk extraatje op. Wie wil dat nu niet?

Zo beantwoord je vragen over de maandelijkse rekeningen, telefonie, internet, energie en je verzekeringen. Doe gratis mee met het online onderzoek naar de levensstijl van Nederlandse huishoudens. Voor dank voor je deelname ontvang je beloningen in de vorm van geld of cadeaubonnen. Cadeaubonnen die je kunt besteden bij ICI Paris XL, Bol.com, Boekenbon, Zalando, Foot Locker, Ticketmaster, MediaMarkt, Weekendjeweg.

Online enquête maken! Hoe werkt het

Door je aanmelding bij YouGov onderzoekbureau krijg je een account met je gegevens. Met regelmaat ontvang je een vragenlijst die je mag beantwoorden. Een enquête maken is een leuke bezigheid die je helemaal niets kost. De registratie wordt online geregeld en is heel eenvoudig. Het verdienen van geld en cadeaubonnen is zichtbaar in je eigen account.

Wil je een Online enquête maken?

Online enquête maken en geld verdienen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!