Online enquete maken? Win een Nespresso Lattissima

Geplaatst op:
01/04/2018
Geldig tot:
01/01/2019
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een Koffiemachine!
Online enquete maken? Win een Nespresso Lattissima

Een Online enquete maken naar het levensgedrag van Nederlandse huishoudens. Kans op luxe Nespresso Lattissima Touch apparaat, t.w.v. 279 euro.

Gratis Online enquete maken

Vindt je het leuk om in je eigen tijd een online enquete te maken. Grijp nu je kans en schrijf je gratis en maak direct kans op een Nespresso Lattissima Touch ter waarde van € 279.-. Het invullen van een vragenlijst of het testen van producten is leuk en het levert nog een leuk extraatje op. Zo maak je vragen over de maandelijkse rekeningen voor telefonie, internet, energie en verzekeringen.

Is het jouw droom om dagelijks de lekkerste koffie te drinken? Grijp nu je kans. Doe nu mee met het online onderzoek naar de levensstijl van Nederlandse huishoudens. Door je deelname maak je kans op een Nespresso Lattissima Touch apparaat, ter waarde van 279 euro.

Waarom meedoen

Goede vraag! Waarom zou je meedoen. Je moet het leuk vinden om een gratis online enquete maken. Je met het inleveren van je gemaakte enguete cash en cadeau bonnen verdienen. Zo kun je eenvoudig een centje bij verdienen. Schrijf je nu in en maak voor het tweede jaar kans op een Nespresso Lattissima Touch. Doe mee met het Vava lifestyle-onderzoek en maak automatisch kans. Je kunt 31 december 2019 meedoen met deze actie. Gratis enquete maken kost je niets en alles wordt online geregeld.

De actie voordelen Win een Nespresso Lattissima

  • Iedereen mag zich gratis inschrijven.
  • Start met Gratis Online enquete maken.
  • Geen verdere verplichtingen.
  • Maak de leukste enquetes en verdien cadeaubonnen.
  • Wil meedoen schrijf je hier in.
  • Voor meer bedrijven die dit aanbieden kijk even hier.

Online enquete maken! Hoe werkt het

Door je aanmelding bij VAvA lifestyle onderzoek krijg je een account aan met je gegevens. Met regelmaat ontvang je online een vragenlijst die je kunt beantwoorden. Een enquete maken is een leuke bezigheid die je helemaal niets kost. De registratie wordt online geregeld. Het verdienen van punten voor cadeaubonnen is zichtbaar in je eigen account.

Wil je een Online enquete maken?

Kans op een luxe Nespresso Lattissima Touch apparaat, t.w.v. 279 euro.

Laat een reactie achter.