Gratis officiële EK uitgifte munt

Geplaatst op:
08/06/2020
Geldig tot:
30/10/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis munt ontvangen!
Gratis officiële EK uitgifte munt

Het EK gaat van start en ons eigen Oranje is er weer bij. Pak nu Gratis de unieke kans om de officiële EK uitgifte munt te bemachtigen. Je betaalt slechts € 3.95 voor de verzendkosten.

Vraag hier je Gratis officiële EK uitgifte munt aan

Wat leuk wanneer het Oranje voetbal het helemaal gaat maken op het EK voetbal! Om een speciaal aandenken aan dit langverwachte kampioenschap te bemachtigen kun je gratis de officiële EK Uitgifte bestellen! De uitgifte van dit zware en verzilverde eerbetoon aan het EK 2020 is zeer beperkt. Er zijn nog slechts 5430 exemplaren gratis te bestellen Wil je dit unieke munt stuk hebben? Bestel nu je gratis officiële EK uitgifte munten betaal alleen een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van slechts € 3,95. Natuurlijk heeft Gratis247 veel meer gratis munten die je kunt bestellen.

Helaas 1 per huishouden

Omdat de oplage beperkt is willen de mogelijkheid bieden dat er zoveel mogelijk mensen gebruik van kunnen maken. Op deze manier kan 1 op de 650 Nederlanders deze officiële EK Uitgifte munt thuis gestuurd krijgen. Naar verwachting is de vraag erg groot. Om iedereen een eerlijke kans te geven, geldt er een limiet van één gratis exemplaar per huishouden.

Bestel snel, OP=OP

Met dit grote kampioenschap kleurt heel Nederland oranje, kijken miljoenen mensen naar de wedstrijden en zijn Oranje accessoires niet aan te slepen. Diverse uitgiften ter ere van voetbal zijn razendsnel uitverkocht. Zorg dat u op tijd bent door vandaag nog uw reserveringsformulier in te vullen. Alle reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Wees er snel bij, OP=OP! Veel plezier met het bestellen en het thuis krijgen van dit mooie munt stuk.

Gratis officiële EK uitgifte munt

Gratis officiële EK uitgifte munt

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!