Gratis Officiële 80 jaar D-Day Herdenkingsdollar

Geplaatst op:
15/05/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis munt!
Herdenkingsmunt

Ter ere van 80 ste herdenking van Tweede Wereldoorlog is het mogelijk om gratis de D-Day herdenkingsdollar aan te vragen. Betaal enkel € 3,95 voor verzendkosten + verzekering..

Gratis D-Day herdenkingsdollar

Ter ere van de 80e herdenking van de Tweede Wereldoorlog kunt u Gratis een herdenkingsdollar “D-Day” uit Canada aanvragen. Dit cadeau is speciaal voor de Nederlandse bevolking geslagen. Gelukkig is er voor iedereen die interesse heeft een exemplaar van de strikt gelimiteerde D-Day Herdenkingsmunt. Heb je belangstelling voor deze munt schrijf je in en betaal slechts € 3.95 voor de verzendkosten.

Het is van groot belang om er snel bij te zijn, aangezien er slechts 5000 exemplaren beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat u degene bent die deze bijzondere D-Day herdenkingsdollar kan bestellen. Om de munt te bemachtigen, kunt u snel een bestelling plaatsen voor slechts € 3,95 verzendkosten. Binnen enkele dagen ontvangt u de munt comfortabel bij u thuis. Wellicht overweegt u om een verzameling munten te starten. Sluit gezellig aan bij een verzamelclub waar enthousiastelingen samenkomen om de mooiste exemplaren te ruilen en aan te schaffen. Hoe leuk zou dat zijn?

Wat moet u wetenGratis Officiële D-Day Herdenkingsdollar

  • Thema van deze actie is D-Day.
  • De Munt die u ontvangt, is de 2 Dollar herdenkingsdollar, wettig betaalmiddel in Canada.
  • Kwaliteit is de Uncirculated verzamelkwaliteit.
  • Uitgegeven door Royal Canadian Mint, Canada.
  • Er zijn maximaal 5000 stuks beschikbaar.
  • Helaas kunt u 1 Herdenkingsmunt per huishouden bestellen.
  • Wil je meer Gratis munt acties bekijken?

Munten verzamelen

Mensen verzamelen vele honderden jaren de mooiste munten. Wist u dat de oude Grieken en Romeinen ermee zijn begonnen. Het is niet voor niets dat uit deze periode in onze geschiedenis zoveel mooie muntenverzamelingen bewaard zijn gebleven. De hobby van de muntverzamelaars in Nederland is erg populair en vele mensen zijn hier actief mee bezig. In deze tijd waar het internetbankieren en het mobiel betalen een hoge vlucht nemen, wordt het aantal echte verzamelaars met een uitgebreide muntenverzameling steeds kleiner. Bestel jij de Herdenkingsdollar?

Wist u dat het verzamelen van munten in het verleden werd gedaan door mensen van adel en de rijken. Munten verzamelen is een hobby voor mensen van alle leeftijden en erg populair. Er is een grote vraag van de verzamelaars naar luxe verzamelsets en speciale edities. Het aantal munten in omloop is nog nooit zo gevarieerd en gewild geweest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grote verscheidenheid in officiële 2 euro herdenkingsmunten die in alle Euro lidstaten jaarlijks verschijnen. Start vandaag nog met een prachtige herdenkingsdollar verzameling.

Gratis Officiële D-Day Herdenkingsdollar

Gratis Officiële 80 jaar D-Day Herdenkingsmunt

Laat een reactie achter.