Gratis Officiële D-Day Herdenkingsdollar

Geplaatst op:
03/05/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis munt!
Gratis Officiële D-Day Herdenkingsdollar

Ter ere van het 75 ste herdenking van de Tweede Wereldoorlog is het mogelijk om gratis de D-Day herdenkingsdollar uit Canada aan te vragen. Betaal enkel € 3,95 aan verzendkosten.

Gratis D-Day Herdenkingsdollar

Ter ere van de 75e herdenking van de Tweede Wereldoorlog kunt u Gratis een Herdenkingsdollar “D-Day” uit Canada aanvragen. Dit cadeau is speciaal voor de Nederlandse bevolking geslagen. Gelukkig is er voor iedereen die interesse heeft een exemplaar van de strikt gelimiteerde D-Day Herdenkingsmunt. Heb je belangstelling voor deze munt schrijf je in en betaal slechts € 3.95 voor de verzendkosten.

Het is belangrijk dat u er op tijd bij bent want er zijn 5000 exemplaren beschikbaar. Zorg dat u de gelukkige bent die deze munt mag bestellen. Wilt u deze munt bemachtigen, bestel snel een bijzondere D-Day herdenkingsdollar voor slechts € 3.95 verzendkosten. U ontvangt de munt binnen een altijd dagen thuisgestuurd. Misschien denkt u erover om een muntenverzameling aan te gaan leggen. Sluit u gezellig aan bij een verzamelclub waar liefhebbers bij elkaar komen voor het ruilen en kopen van de mooiste exemplaren. Hoe leuk is dat?

Wat moet u weten

  • Thema van deze actie is D-Day.
  • De Munt die u ontvangt, is de 2 Dollar herdenkingsmunt, wettig betaalmiddel in Canada.
  • Kwaliteit is de Uncirculated verzamelkwaliteit.
  • Uitgegeven door Royal Canadian Mint, Canada.
  • Er zijn maximaal 5000 stuks beschikbaar.
  • Helaas kunt u 1 Herdenkingsdollar per huishouden bestellen.
  • Wil je meer Gratis munt acties bekijken?

Munten verzamelen

Mensen verzamelen vele honderden jaren de mooiste munten. Wist u dat de oude Grieken en Romeinen ermee zijn begonnen. Het is niet voor niets dat uit deze periode in onze geschiedenis zoveel mooie muntenverzamelingen bewaard zijn gebleven. De hobby van de muntverzamelaars in Nederland is erg populair en vele mensen zijn hier actief mee bezig. In deze tijd waar het internetbankieren en het mobiel betalen een hoge vlucht nemen, wordt het aantal echte verzamelaars met een uitgebreide muntenverzameling steeds kleiner.

Wist u dat het verzamelen van munten in het verleden werd gedaan door mensen van adel en de rijken. Munten verzamelen is een hobby voor mensen van alle leeftijden en erg populair. Er is een grote vraag van de verzamelaars naar luxe verzamelsets en speciale edities. Het aantal munten in omloop is nog nooit zo gevarieerd en gewild geweest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de grote verscheidenheid in officiële 2 euro herdenkingsmunten die in alle Euro lidstaten jaarlijks verschijnen. Start vandaag nog met een prachtige muntenverzameling.

Gratis Officiële D-Day Herdenkingsdollar

Gratis Officiële D-Day Herdenkingsdollar

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!