Gratis Nationale Herdenkingsuitgifte munt Nationale Slag 1944

Geplaatst op:
05/11/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis munt ontvangen!
Gratis Nationale Herdenkingsuitgifte munt Nationale Slag 1944

Ontvang helemaal Gratis de Nationale Herdenkingsuitgifte munt Nationale Slag 1944. U betaalt slechts € 5,95 voor de verzendkosten. Wees er snel bij, op = op!

Gratis Nationale Herdenkingsuitgifte munt

De munt verzamelaars kunnen er niet om heen! Deze Munt van de Nationale Slag 1944 Vrede en Vrijheid kunt u nu Gratis aanvragen. U kunt er eentje gratis ontvangen voor € 5.95 verzendkosten! Deze Nationale Herdenkingsuitgifte munt, is verzilverdstrikt gelimiteerd en van de hoogste muntkwaliteit. U moet er wel snel bijzijn er zijn slechts 2020 exemplaren beschikbaar.

Deze munt is voor de echte muntverzamelaars een mooie aanvulling op hun collectie. Het is een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand die er blij van wordt. Bestel deze verzamelmunt om ‘m voor kerst binnen te hebben. Kijk hier of de Herdenkings-munt nog beschikbaar is voor u! OP = OPGratis Nationale Herdenkingsuitgifte munt Nationale Slag 1944

Ontvang nu met voorrang belangrijke informatie over een uitzonderlijke gratis kans. De Slag om Arnhem 1944 Nationale Herdenkingsuitgifte munt in zilver is altijd geliefd bij verzamelaars. Wilt u voordelig kennis maken met deze collectie? Aarzel niet en reserveer vandaag nog uw gratis Slag om Arnhem 1944 Herdenkingsuitgifte in zilver! (exclusief € 5,95 voor verzending en verzekering). De Gratis Slag om Arnhem 1944 Herdenkingsuitgifte in Zilver van 2023.

Op 17 september herdenken we onze helden die hun leven gaven voor onze vrijheid tijdens de grootste veldslag op Nederlands grondgebied. De indrukwekkende Slag om Arnhem 1944 Herdenkingsuitgifte in Zilver van 2023 is een waardevol en blijvend aandenken aan deze gedeelde geschiedenis. Slechts 1.000 exemplaren van de Slag om Arnhem 1944 Herdenkingsuitgifte 2023 in zilver kunnen gratis gereserveerd worden. Wees er snel bij, op = op!

Wie levert de munt 

De Nationale Herdenkingsuitgifte munt word geleverd door Edelcollecties dit is de officiële distributeur van deze unieke herdenkingsmunt. Edelcollecties heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. Gratis247 heeft voor de verzamelaars genoeg te bieden. Neem een kijkje in de rubriek hobby en vind hier veel meer mooie verzamelobjecten.

Waar moet u rekening mee houden

  • U ontvang een Gratis Nationale Herdenkingsuitgifte munt zonder extra verplichtingen.
  • Voor de administratie en de verzendkosten betaalt u € 5.95.
  • De munt is helemaal verzilverd en van de beste kwaliteit.
  • Een echt verzamelstuk voor de echte liefhebbers.
  • Er wordt geen verzamelalbum bij geleverd.
  • U heeft altijd 14 dagen bedenktijd.
  • Bent u niet tevreden kunt de munt retour sturen en ontvangt u het geld retour.

Vraag of opmerking

Mocht u nog wat willen weten over deze Nationale Herdenkingsuitgifte munt actie, een verzoek of een klacht willen indienen, helpen ze u graag. U kunt ze benaderen via de email of schriftelijk u vraag stellen. U ontvangt binnen 24 uur een antwoord.

  • Edelcollecties-Online
  • T.a.v. De Klantenservice
  • info@edelcollecties.com

Gratis Nationale Herdenkingsuitgifte munt

Gratis Nationale Herdenkingsuitgifte munt Nationale Slag 1944

Laat een reactie achter.