Omwisselactie € 2 munt “35 Jaar ERASMUS Programma”

Geplaatst op:
22/07/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis unieke munt!
Omwisselactie € 2 munt "35 Jaar ERASMUS Programma"

Voor alle Munt verzamelaars is er een Gratis omwisselactie van € 2.- “35 Jaar ERASMUS Programma”. Betaal slechts € 3,95 voor de verzendkosten en ontvang deze thuis.

Gratis Omwisselactie € 2 munt

Wissel vandaag nog u € 2,- om voor deze speciale 2 euro “35 Jaar ERASMUS Programma” herdenkingsmunt! Deze officiële Gratis € 2 munt kunt u na het betalen van de verzendkosten Gratis ontvangen. Wissel 2 Euro om voor de herdenkings-Euro “35 Jaar ERASMUS Programma” tijdens de Nationale Omwisselactie!

De unieke munt komt direct van de pers zonder in omloop te zijn geweest. Ter viering van het 35-jarig bestaan van internationale ERASMUS programma is er een bijzondere 2 euro herdenkingsmunt uitgegeven. Deze munt wordt door alle EU landen uitgegeven en is de 5e munt met een gemeenschappelijke ontwerp en thema. U kunt bij Munt-Online deze prachtig ontworpen munt bemachtigen door geheel gratis uw € 2,- om te wisselen voor dit bijzondere exemplaar.

Het ERASMUS programma, vernoemd naar de Nederlandse filosoof Desiderius Erasmus, is een internationaal programma dat het studenten binnen de Europese Unie makkelijker moet maken een deel van hun studie in een ander land te volgen. Dit zou het wederzijdse begrippen voor elkaars culturen moeten verbeteren en tweetaligheid en diversiteit moeten aanmoedigen. Zeker 1,9 miljoen studenten hebben gebruikgemaakt van het programma.

Het is leuk om een munten verzameling te starten en u verzameling aan te vullen met deze mooie munt. Wil u meer munten bekijken om u verzameling uit te breiden? Ga even naar de rubriek hobby op de website Gratis247. Het zoeken naar nieuwe uitgaven is voor de verzamelaars top sport. Wist u dat ze online speuren en zoeken op rommelmarkten of marktplaats naar unieke munten. Veel plezier met dit unieke product wat zeker een mooie aanvulling is voor u collectie.

Wat moet u weten

  • Maximaal 1 exemplaar per huisadres.
  • Uncirculated verzamelkwaliteit.
  • Er zijn slecht maximaal 15.000 stuks unieke munten beschikbaar.
  • Het is belangrijk om te weten dat de oplage strikt gelimiteerd en OP=OP.
  • 2 Euro herdenkingsmunt met kleuraccenten.
  • Wil je een bestelling plaatsen? Kijk even hier voor deze actie!
  • Voor meer leuke acties kun je even op Gratis247 kijken!

Uitgever van dit product

Munt-Online is officieel distributeur van deze herdenkingsmunt en levert deze uit. Ze zorgen ervoor dat u het product netjes thuis ontvangt. Voor de levering betaald u een bedrag van € 3,95 voor de verzendkosten en uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt en bezorgd op het door u opgegeven adres. Om in contact te komen met deze organisatie kunt u terecht op het volgende adres: T.a.v. De Klantenservice, Postbus 1219, 2400 BE Alphen aan den Rijn.

Stel u bent niet tevreden over u bestelling kunt u altijd de munt retour sturen of een klacht indienen. Neem voor een probleem contact op via het mailadres klantenservice@munt-online.nl. U kunt natuurlijk schrijven naar de leverancier, Postbus 1219, 2400 BE Alphen aan den Rijn. Stel dat u er samen niet uitkomt, mag u contact opnemen met de Onlinegeschillenbeslechting. Deze leverancier is een eerlijke en betrouwbare organisatie die het mogelijk maakt dat echte liefhebbers deze prachtige munten kunnen aanschaffen. Wij wensen alle mensen die de hobbymunten sparen veel plezier met deze mooie nieuwe aanwinst. Ik hoop dat je veel plezier beleeft met deze leuke hobby.

Gratis € 2 munt van Oranje Boven

Omwisselactie € 2 munt "35 Jaar ERASMUS Programma"

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!